ABD’NİN GİZLİ TARİHİ 3

Oliver Stone’un yönetmenlik koltuğunda oturduğu Amerikan Birleşik Devletleri’nin gizli dosyalarını inceleyen “ABD’nin Gizli Tarihi” Belgeseli 3. Bölümüyle ekranlarınıza geliyor.

Haberler 18.03.2013 - 16:08

ABD'nin Gizli Tarihi 3'de Birleşik Devletler’in Japonya’ya atom bombası atmasının arkasındaki stratejiler ve savaşın ortaya çıkardığı yeni mitoloji araştırılıyor. Kendi tarihine böylesine bir ışık tutan Oliver Stone bu seride yine ayakta alkışlanmayı hak ediyor. Bunun sebebi ise muhteşem kurgusuyla bizi ekranlara kilitleyen belgeselin aynı zamanda muhteşem senaryosuyla tam bir öz eleştiri yapıyor olması.

Bombalama Sovyetler üzerinde büyük bir etki yaratıyor. Müttefiklere duyulan güvensizlik hızla artıyor. Bu bölümde gezegen üzerindeki yaşayan tüm canlıların hayatlarını sona erdirebilecek sürecin nasıl başladığı yalın ve gerçekçi bir dille anlatılıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız