Bugün Cevahir'de gün uzun olacak

Gece yarısına kadar tempo hiç düşmeyecek, alışveriş ve eğlence kesintisiz devam edecek… Müziği ve dansı sevenler, son dönemin gözde seslerinden Bedük ve performansıyla beğeni toplayan Zilli Perküsyon Grubu ile eğlenceli saatler geçirecek.

Haberler 25.04.2011 - 15:57

Shopping Fest 2011 kapsamında her gün farklı bir etkinliğin olduğu İstanbul Cevahir AVM'de, 7'den 70'e herkes eğlencenin ve avantajlı alışverişin keyfini çıkardı.

40 gün 40 gece boyunca ziyaretçilerini sürprizlerle karşılayarak tam bir cazibe merkezi olan Cevahir'de, festivalin kapanışı da muhteşem olacak. Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan İstanbul Cevahir AVM, festivalin son günü için ziyaretçilerine yönelik pek çok etkinlik hazırladı.

Alışveriş ve eğlencenin gece yarısına kadar devam edeceği 26 Nisan Salı günü AVM'de tam anlamıyla şenlik havası hakim olacak.

Son dönemin gözde topluluklarından Zilli Perküsyon Grubu, 26 Nisan'da 18:00-21:00 saatleri arasında Cevahir'de sahne alacak. İlk albümlerini çıkaran ve kendilerine sanat dünyasından ünlü isimlerin eşlik ettiği Şirin Gürkey, Zülal Elibol, Nazlı Caf ve Monika Anna Bulanda'dan kurulu grup, canlı performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekecek.

SAAT 21:30'DAN SONRA PARTİ ZAMANI…
Müziği ve dansı sevenler, Esin Görür ve Fırat Baran Öztürk sunumuyla gerçekleşecek "Pal FM Disko Party"de doyasıya eğlenecek. Pal FM sponsorluğunda yapılacak parti ile Cevahir büyük bir diskoya dönüşecek. Disko atmosferinde düzenlenecek partide PAL FM DJ'lerinin karşılıklı "atışması" da görülmeye değer olacak. Bunun yanı sıra o gece gençlerin beğeniyle dinlediği Bedük de sevilen şarkılarını Cevahir'de seslendirecek.

26 Nisan büyükler için olduğu kadar çocuklar için de sürprizlerle dolu bir gün olacak. İstanbul'un en büyük kapalı eğlence merkezi Atlantis'te "Şans Çarkı" etkinliği düzenlenecek. Atlantis'e gelenler eğlenmekle kalmayıp birbirinden cazip hediyeler de kazanacak.

Bu akşam 22:00-24:00 saatleri arası Atlantis'ten 30 kredi alan ziyaretçiler, gecenin sonunda hazırlanan özel çark ile 1 adet  iPAD, 5 adet Atlantis'ten 300 kredi ve sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak.

Ayrıca ziyaretçiler, hem markaların özel indirimlerinden yararlanacak hem de eğlenip, hediyeler kazanacak.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız