Eski AK Parti milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu tutuklandı

FETÖ operasyonunda gözaltına alınan eski AK Parti Trabzon Milletvekili Bıyıklıoğlu ve 7 akademisyen tutuklandı.

Haberler Anadolu Ajansı 16.08.2016 - 09:24 Son Güncelleme : 16.08.2016 - 09:51

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, eski AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ile Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) görevli 7 kişi tutuklandı, 8'i adli kontrol kaydıyla olmak üzere 9 kişi serbest bırakıldı.

Soruşturma kapsamında Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince 11 gün önce Ankara'daki evinde gözaltına alınarak Trabzon'a getirilen 24. dönem AK Parti Trabzon Milletvekili Bıyıklıoğlu ile KTÜ'de görevli 16 akademisyenin, savcılıktaki işlemleri tamamlandı.

Mahkemeye sevk edilen Bıyıklıoğlu ile KTÜ'de akademisyen L.A, H.E, A.U, D.G, C.H, H.A. ve B.S. tutuklanırken, diğer 9 akademisyen ise 8'i adli kontrol kaydıyla olmak üzere serbest bırakıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız