Niğde’de kripto para vurgunu: Telegram’dan iletişime geçti, 38 bin dolarını kaptırdı

Niğde’de bir kişi kripto para yatırımından yüksek kazanç vadeden dolandırıcıların tuzağına düştü. Dolandırıcıların Telegram uygulamasından iletişime geçtiği İ.A. isimli kişi, 38 bin 495 dolarını kaptırdı. Suç duyurusu üzerine harekete geçen polis 4 ildeki operasyonlarda 12 şüpheliyi gözaltına aldı.

Haberler İHA 25.03.2024 - 11:07

Niğde’de İ.A. isimli kişi kripto para yatırımıyla yüksek kazanç vadiyle 38 bin 495 dolarını dolandırıcılara kaptırdı.

Telegram uygulaması üzerinden iletişime geçtiği dolandırıcıların mağdur ettiği İ.A’nın suç duyurusunda bulunması üzerine Niğde merkezli Yalova, Aydın ve Ankara illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 12 şüpheli gözaltı alındı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 14 adet cep telefonu, 13 adet simkart, 4 adet laptop, 2 adet tablet, 10 adet flash bellek, 2 adet hafıza kartı, 1 adet harddisk, 1 çanta içerisinde 31 bin dolar, 1 adet lüks araca el konuldu.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden G.K., B.A.E., S.K., Ö.Y., A.K., Y.S. ve G.N.S. sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız