Sinop’ta 6 ayrı adres ve 3 araca eş zamanlı operasyon

Sinop İl Jandarma Komutanlığı tarafından 6 ayrı adres ve 3 araçta eş zamanlı yapılan operasyon sonucu 5 adet tabanca, 20 adet tabanca fişeği, 24 adet av tüfeği fişeği, 33 gram kubar esrar, 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 2 adet cep telefonu ve 2 bin 385 TL ele geçirildi.

Haberler İHA 09.03.2024 - 17:28

Sinop İl Jandarma Komutanlığınca, Merkez ilçe Kabalı köyünde meydana gelen silahla yağma olayının aydınlatılması için özel ekip kurulmuş olup, yapılan takip ve araştırmalar sonucunda 2 şüpheli yakalandı.

Olayda kullanılan tabanca ve diğer delillerin ele geçirilmesi için 6 ayrı adres ve 3 araçta eş zamanlı yapılan operasyon sonucu 5 adet tabanca, 20 adet tabanca fişeği, 24 adet av tüfeği fişeği, 33 gram kubar esrar, 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 2 adet cep telefonu ve 2 bin 385 TL ele geçirilip olay ile ilgili Sinop Adliyesine sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız