Son dakika haberi... ABD konsolosluğu görevlisinin eşi ve kızı serbest

SON DAKİKA HABERİ: ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi N.M.C'nin gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen eşi ve kızı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 16.10.2017 - 20:07

Son dakika haberi! İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen N.M.C'nin eşi S.C. ve kızı K.İ.C, soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ifade verdi.

Savcılık sorgularının ardından şüpheliler, adli kontrol tedbiri talebiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Nöbetçi hakimlik, şüpheli anne ve kızını "yurtdışına çıkış yasağı" ve "haftada bir gün en yakın güvenlik birimine imza verme zorunluluğu"ndan oluşan adli kontrol tedbirlerini uygulayarak serbest bıraktı.

Şüpheli N.M.C'nin eşinin, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatı sonrası Bank Asya'ya para yatırmasıyla ilgili ifadesinin alındığı öğrenildi. Şüpheli N.M.C'nin ise henüz ifadeye gelmediği kaydedildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız