Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan corona virüse yakalandı

Mersin'de Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, yeni tip corona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Haberler Anadolu Ajansı 22.06.2020 - 10:24 Son Güncelleme : 22.06.2020 - 10:25

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Tarsus'un Covid-19 sürecinde iyi bir sınav verdiğini belirtti.

"CORONA VİRÜS TESTLERİM POZİTİF ÇIKMIŞTIR''

Belediye olarak bu süreçteki çalışmaları anlatan Bozdoğan, paylaşımında şunları kaydetti:

"Corona virüs testlerim pozitif çıkmıştır. Bu sürecin ciddiyetini ortaya koyabilmek adına, siz değerli kardeşlerime bu haberi birinci ağızdan vermek, salgın ciddiyetini yeniden, bu kez kendi yaşamım söz konusuyken, paylaşmak, anlatmak istedim.

Covid-19 süreci henüz bitmedi. Evlerinizden maskesiz çıkmamanızı, kendinizi, çocuklarınızı ve sevdiklerinizi etkilememenizi, ölümcül sonuçlar doğurabilecek tüm toplu yaşam faaliyetlerinden uzak durmanızı bir kez daha rica ediyorum. Hastalığıma ilişkin karantina sürecim, bu hastalığa yakalanan tüm vatandaşlarımız gibi başlamıştır. Karantina sürecim bittiğinde, yine direkt sizlerle paylaşacağım ve yine Tarsus için çalışmaya devam edeceğim."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız