TEM’de otobüs TIR’a çarptı: 1 ölü, 10 yaralı

Düzce'de TEM otoyolunda yolcu otobüsünün TIR’a arkadan çarpması sonucu otobüs sürücüsü hayatını kaybetti. Kazada 10 yolcu da yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 11.11.2016 - 10:12 Son Güncelleme : 11.11.2016 - 10:14

Düzce'de Rıdvan Erol yönetimindeki Siirt'ten İstanbul'a giden yolcu otobüsü, TEM otoyolu Üçköprü mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, yol kenarında park halinde bulunan Zafer Güngör'ün idaresindeki inşaat malzemesi yüklü TIR’a arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otobüs sürücüsü Erol hayatını kaybetti, 10 yolcu yaralandı.
Kaza yerine gelen sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Erol'un cesedi, jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna konuldu.

Kaza nedeniyle TEM otoyolu İstanbul istikametinde tek şeritten kontrollü sağlanan trafik, araçların yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız