Ethereum rekor tazeledi! (Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC ve ETH kaç dolar/TL oldu?)

Kripto para piyasasının en yüksek hacimli ikinci birimi olan Ethereum (ETH), geçtiğimiz hafta bin 439 dolar ile zirveyi görmüştü. ETH, son 24 saatte yüzde yüzde 13'lük artışla tüm zamanların en yüksek seviyesi olan bin 467 dolar seviyesine ulaştı. Bitcoin ise 31 bin - 33 bin dolar bandında seyretmekte. Peki, 25 Ocak itibariyle Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? İşte ayrıntılar…

Ethereum rekor tazeledi! (Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC ve ETH kaç dolar/TL oldu?)

Kripto para piyasasının en yüksek hacimli ikinci birimi olan Ethereum (ETH), son 24 saatte en düşük bin 304, en yüksek bin 467 doları görerek, haftalık %16,8 değer kazandı. 19 Ocak tarihinde tüm zamanların rekorunu kıran ETH, bin 467 dolar seviyesine ulaşarak rekorunu tazeledi.

25 Ocak itibari ile bin 350 – bin 450 dolar seviyesinde seyreden Ethereum (ETH), bin 395$ dolar / 10 bin 311 TL’dir

BİTCOİN KAÇ DOLAR/ TL?


Kripto para piyasasının en yüksek hacimli birimi olan , yeni yılın ilk haftasında 42 bin dolara dayanmasının ardından, geçtiğimiz hafta keskin bir düşüş yaşayarak 30 bin doların altını görmüştü.

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin, son 24 saatte yüzde 2 yüzde artışla 33 bin 245 dolara yükselirken, geçtiğimiz hafta içerisinde yüzde 8.27 yüzde değer kaybı yaşadı.

25 Ocak Pazartesi itibari ile 1 BTC =33 bin 100 dolar / 244 bin 973 TL’dir.

ALTCOİNLERDE SON DURUM NE?


Polkadot (DOT) geçtiğimiz hafta ilk 10 kripto para içerisinde en büyük yükselmeyi yaşayarak 99.17 yüzdelik yükselme ile 15$ dolar seviyelerinde işlem görürken, 25 Ocak itibariyle 17$ dolar ‘dan işlem görmekte.

Cardano (ADA) haftalık %6.8 düşüş ile ile 0.35$ seviyesinde işlem görüyor. Chainlink (LINK) ise haftalık 9.2% değer kazanırken 24$ dolardan işlem görüyor.

DAVOS 2021’DE BU YIL KRİPTO PARALAR KONUŞULACAK


Pandemi nedeniyle bu yıl çevrim içi olarak gerçekleşecek olan Dünya Ekonomik Forumu yıllık toplantısı Davos 2021’in ilk gününde dijital para temalı bir panel de düzenlenecek.

Panelde, İngiltere Merkez Bankası Başkanı Andrew Bailey ile Western Union’ın CEO’su Hikmet Ersek konuşacak. Davos 2021’e katılacak diğer panelistler arasında, BTC Afrika S.A. CEO’su Elizabeth Rossiello ile North Island Ventures CEO’su Glenn H. Hutchins da var.

Davos 2021’e Çin Devlet Başkanı Şi Cinping’den Almanya Başbakanı Angela Merkel’e kadar birçok önemli dünya lideri de katılacak.

Oturumun konu başlıkları arasında nakdin azalan rolü ve merkez bankası dijital paraları (CBDC’ler) var. İngiltere Merkez Bankası Başkanı Andrew Bailey, Dünya Ekonomik forumunda dijital para birimlerinin birimlerinin düzenlenmesi ve kullanımıyla ilgili bir panelde konuşacak.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

Sayfa Yükleniyor...