Yalçındağ: Medya baba mesleği ama...

Doğan Grubu'nun medya varlıklarının satışından vazgeçtiği söylentilerine yanıt Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'dan geldi. Yalçındağ "Medya bizim baba mesleğimiz ama küçülme konusunda irademiz sürüyor" dedi.

Yalçındağ: Medya baba mesleği ama...

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, medya grubu varlıklarının satış süreciyle ilgili ilk kez CNBC-e'ye konuştu.

"Medya bizim baba mesleğimizdir" diyen Yalçındağ, buna rağmen medyada küçülme kararlılığının sürdüğünü kaydetti.

Yalçındağ, "Medya tabii bizim baba mesleğimiz, bizim için önemli bir meslek. Önemini hiçbir zaman kaybetmiyor. Küçülme konusunda irademiz ortada ve devam ediyor. Burada hisler önemli değil, mantık konuşmalı. Realite önemli" dedi.

Satışa konu olacak varlıkların henüz netlik kazanmadığını açıklayan Yalçındağ, "Bazı sektörlerde küçülür, bazılarında büyürüz, önemli olan Doğan Grubu'nun varlığının devam etmesidir. Doğan Grubu zor bir yıl geçirdi. Ama buradan güçlenerek çıkacak. Daha fazla içimize döndük. Yönetim konularına odaklandık, ikinci nesle geçtik. Umutluyum, iyi bir yıl bekleyecek bizi" dedi.

Yalçındağ, vergi cezalarına yönelik mahkeme sürecinin Doğan Grubu lehine sonuçlandığını hatırlatarak yeniden yapılandırma kanununu değerlendirdiklerini söyledi.

Sayfa Yükleniyor...