Doğuda dondurucu soğuk: Dün gece sıfırın altında 23 derecegörüldü

25.02.2024 12:54

Haber Merkezi

Yurdun batısı, bahar havasını yaşarken, doğu kesimlerde dondurucu soğuklar etkili oluyor. Dün gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 23 derece ile Ardahan Göle’de ölçüldü.

Doğuda dondurucu soğuk: Dün gece sıfırın altında 23 derecegörüldü

Türkiye’nin batısında güneş yüzünü gösterirken, doğuda dondurucu soğuklar hayatı olumsuz etkiliyor.

Ardahan’da etkili olan dondurucu soğuk hayatı durma noktasına getirdi.
Doğuda dondurucu soğuk: Dün gece sıfırın altında 23 derecegörüldü 1
Bölgede gece sıfırın altında 23 derece ile Ardahan’ın Göle ilçesi en soğuk bölge oldu.
Doğuda dondurucu soğuk: Dün gece sıfırın altında 23 derecegörüldü 2
Termometreler Ardahan’da eksi 18,6, Çıldır’da eksi 13,7, Posof’ta eksi 9,1, Damal’da eksi 17,6 ve Hanak’ta eksi 18,2 dereceyi gösterdi.
Doğuda dondurucu soğuk: Dün gece sıfırın altında 23 derecegörüldü 3
Sibirya soğuklarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirten uzmanlar, bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus hadisesi beklendiğini açıkladı.
Doğuda dondurucu soğuk: Dün gece sıfırın altında 23 derecegörüldü 4
Uzmanlar, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı yetkililerin, vatandaşların ve özellikle sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini vurguladı.
Doğuda dondurucu soğuk: Dün gece sıfırın altında 23 derecegörüldü 5

YASAL UYARI

GÖLE Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. GÖLE Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.