Kilis’tefeci ölüm: Tamir etmeye çalıştıkları kamyonun altında kaldılar
28.05.2024 17:35
Haber Merkezi
Kilis’te iki kişi, tamir etmeye çalıştıkları kamyonun freninin boşalması sonucu aracın altında aldı. Olayda Mehmet Balcı ve Uğur Özkan isimli iki kişi yaşamını yitirdi.

Kilis’te iki kişi, tamir etmeye çalıştıkları kamyonun altında kalıp can verdi.
Kaza, öğleden sonra Kilis-İslahiye Karayolu’nun 45’inci kilometresinde meydana geldi.
Mehmet Balcı, arızalanan 79 ABP 973 plakalı kamyonunu yol kenarına çekti. Balcı ile yanındaki arkadaşı Uğur Özkan, arızayı gidermek için kamyonun altına girdi.
Bu sırada freninin boşaldığı öne süren kamyon hareket etti, Mehmet Balcı ile Uğur Özkan’ın üzerinden geçti.
Yoldan geçen diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
Ekipler, Mehmet Balcı’nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

YASAL UYARI
KILIS Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. KILIS Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.