Cristiano Ronaldo’ya taşıyıcı anne eleştirisi: Suçlu Ronaldo’nun annesi
18.07.2017 16:16
Geçtiğimiz ay taşıyıcı anneden ikiz bebekleri dünyaya gelen Real Madrid’li yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’ya duayen doktordan “aşağılayıcı ve üzücü” eleştirisi geldi.



Geçtiğimiz ay Amerika’da dünyaya gelen ikiz bebekler Eva ve Mateo, ünlü futbolcuyla birlikte yaşamaları için Madrid’e getirilmişti.

Siyam ikizlerinin ayrılma ameliyatlarında öncü olarak bilinen 87 yaşındaki Portekizli doktor Gentil Martins, Ronaldo’nun rol model alınmaması gerektiğini belirterek, “Bu durumu ciddi bir suç olarak görüyorum” dedi.

Martins, Portekiz’in Expresso isimli gazetesine verdiği demeçte, “Bu aşağılayıcı ve üzücü. Ronaldo mükemmel bir sporcu fakat bu konuda bir örnek olamaz” şeklinde konuştu.

Doktor Martins, Real Madrid’li yıldızın bu kararı almasındaki suçlu olarak ise annesi Dolores Aveiro’yu gösterdi.

Ünlü doktor açıklamalarına şöyle devam etti: “Eva ve Mateo, bir annelerinin olmasını hak ediyor. Herkes bunu hak eder. Bu durumda suçlanacak başlıca isimlerden birisi Cristiano’nun annesi. O kadın oğluna herhangi bir eğitim vermemiş.”

Ronaldo’nun aynı zamanda annesinin kimliğini saklamayı tercih ettiği yedi yaşında Cristiano Junior adında bir oğlu daha var.

Ünlü futbolcu daha önce talk şov sunucusu Jonathan Ross’a verdiği bir röportajda, “İnsanlar bir kızla veya bir başkasıyla birlikte olduğumu söylüyor. Ya da bir taşıyıcı anne olduğunu. Ben hiç kimseye bu konularda açıklama yapmadım ve ileride de asla yapmayacağım” demişti.

Ronaldo, “Cristiano Junior büyüdüğünde, ona gerçeği anlatacağım. Fakat bunu insanlar istediği için yapmayacağım. Cristiano benim oğlum olduğu için ve gerçeği hak ettiği için anlatacağım” yorumunda bulunmuştu.

