Özge Gürel'in mutfak sırları

Star TV ekranlarında yayınlanan Dolunay'da Nazlı karaterine hayat veren ve rolü gereği aşçılık yapan Özge Gürel, gerçek hayattaki mutfak sırlarını anlattı.

  • 1

    "KİMYA TUTTU"

    "Başarının verilebilir bir sırrı olduğuna inanmıyorum, bütün doğru parametreler birbirini bulduğunda iş bir şekilde gidiyor. Doğru kast, doğru senaryo, doğru mekanlar, doğru yönetmen ve doğru ekip… Bizde de bu kimya tuttu sanırım. İyi bir enerji var sette de o yüzden benim için de gayet güzel gidiyor."

  • 2

    SALÇA VE DOMATES OLMAZSA OLMAZ

    "Oldukça geleneksel mutfak sevdiğim için salçacıyım diyebiliriz, salça ve domates soslarını yemeklerden kullanmaya bayılıyorum. Bu noktada da hiç ayarım yok yemeğin illa kırmızı rengini, kokusunu istiyorum."

  • 3

    "BİREBİR TARİF SIKICI GELİYOR"

    "Asla, birebir tarif uygulamak bana sıkıcı geliyor. Tabi tatlılarda birebir tarif çok önemlidir ama onda da bir şey ekleyerek deneme yapıyorum mutlaka."

  • 4

    "KAHVALTI YOKSA DİĞER ÖĞÜNE GEÇEMİYORUM"

    "Kahvaltı etmediğim zaman diğer öğüne geçemiyorum. Geç de kalksam, gece çalışmış olsam da uyandığımda o kahvaltıyı etmem gerekiyor, yoksa öğle yemeğine geçemiyorum."

  • 5

    SEVDİĞİ YEMEKLER 

    "Tencere yemeklerini çok seviyorum. Patlıcan, etli, kıymalı ya da bakliyat da çok seviyorum."