Yeni mutfak sanatı: Nota nota pişirmek
Füzyon mu, moleküler mi, nouvelle cuisine mi, slow food mu? Gastronomide gelecek tartışması yeni bir boyuta taşındı. Moleküler gastronominin yaratıcısı, aralarında dünyaca ünlü 3 Michelin yıldızlı şeflerin olduğu pek çok şefin şöhretini borçlu olduğu Hervé This, 'nota nota pişirmek' adı verilen kendi yarattığı yeni akımı tanıttı. Geleceğin mutfağını Cengizhan Kocahan yazdı.
Füzyon mu, moleküler mi, nouvelle cuisine mi, slow food mu? Gastronomide gelecek tartışması yeni bir boyuta taşındı.
Moleküler gastronominin yaratıcısı, aralarında dünyaca ünlü 3 Michelin yıldızlı şeflerin olduğu pek çok şefin şöhretini borçlu olduğu Hervé This, 'nota nota pişirmek' adı verilen kendi yarattığı yeni akımı tanıttı.