2021 KYK 500 memur alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? (KYK memur alımı mülakat sınavı ne zaman?)

4 Ocak itibariyle başlayan KYK memur alımı başvuruları devam ediyor. Başvurular 20 Ocak’ta sona erecek. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar işlemlerini basvuru.gsb.gov.tr adresinden yapabilecekler. Peki KYK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

2021 KYK 500 memur alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? (KYK memur alımı mülakat sınavı ne zaman?)

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü () KPSS'den en az KPSSP3 puan türünden 60 puan alan toplamda 500 kişilik alımı yapılacağını duyurmuştu.

KYK personel alımı başvuru dönemi 4 Ocak – 20 Ocak tarihleri olarak belirlendi. Adaylar işlemlerini 20 Ocak saat 17.00’ye kadar yapabilecekler.

Adayların başvuru için elektronik ortamda sınav başvuru formunu doldurulması gerekiyor.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar ile ilgili duyuru daha sonra Bakanlığın resmi internet sitesinde ilan edilecek ve adaylara bildirilecek.

KYK PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Adaylar başvuru işlemlerini basvuru.gsb.gov.tr adresinden “Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli Alımı Sınav Başvurusu Formu” nu doldurarak elektronik ortamda yapacaklar.

Elektronik ortamda başvuru yapan adaylar,  “III- BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER” başlığı altında  belirtilen belgelerini başvuru sisteminde belirtilen yerlere .jpeg (fotoğraf)  formatında yükleyecekler.

Adaylar başvurularını tamamladıktan sonra “Başvuruyu Onayla” seçeneğinin kullanarak başvurularını tamamlayacaklardır.

basvuru.gsb.gov.tr adresi üzerinden e-başvuru formunu doldurmayan veya başvurusunu onaylamayan adayların başvuru talepleri değerlendirmeye alınmayacak.

Adaylar yalnızca bir pozisyon için başvuruda bulunabilecektir.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

Sayfa Yükleniyor...