2022-2023 İBB burs sonuçlarında son durum: Burs başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

İBB’nin (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) burs başvuru sonuçlarını açıklayacağı tarihe yönelik araştırmalar hız kazandı. Online sistem üzerinden başlatılan burs başvuru işlemleri, 16 Ekim 2022 tarihinde sona ermişti. Üniversite öğrencilerinin başvuru telaşı, yerini sonuç araştırmasına bıraktı. Peki, İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

2022-2023 İBB burs sonuçlarında son durum: Burs başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

’nin (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) üç yıldır artırarak devam ettirdiği ‘Genç Üniversiteli Desteği’ projesi kapsamında bu yıl 75 bin öğrenciye 4 bin 500 TL burs verecek. almaya hak kazanıp kazanmadığını öğrenmek isteyenler, İBB burs sonuçları için yapılacak açıklamaya kilitlendi. Lisans ve önlisans programlarında örgün olarak eğitim gören öğrenciler, İBB burs sonuç duyurusunu bekliyor.

GEÇTİĞİMİZ YIL KASIM AYINDA AÇIKLANMIŞTI

İBB burs başvuru sonuçlarının açıklanma tarihine ilişkin resmi bir duyuru yayınlanmadı. Geçtiğimiz yıl burs başvuru sonuçları kasım ayında erişime açılmıştı.

2022-2023 İBB burs sonuçlarında son durum: Burs başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? - 1

SONUÇLARI NASIL GÖRÜNTÜLENECEK?

İBB burs sonuçları "https://gencuniversiteli.ibb.istanbul/" adresi üzerinden takip ediliyor. İBB bursu için başvuruda bulunan üniversite öğrencileri, T.C. kimlik numaraları ve doğum günü tarihleri ile sorgulama işlemlerini online olarak gerçekleştirebilecekler.

Sayfa Yükleniyor...