Bombalı saldırı: 35 ölü

Yemen’in başkentindeki Sana Polis Akademisi'ni hedef alan bombalı saldırıda 35 kişinin öldüğü bildirildi.

Haberler NTV Haber 07.01.2015 - 11:44

Yemen'in başkenti Sana'da polis akademisi yakınlarında düzenlenen saldırıda 35 kişi yaşamını yitirdi. Bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısında  50'den fazla kişi de yaralandı.

Yaşamını yitirenlerle yaralıların çoğu  polis akademisi öğrencileri ve İçişleri Bakanlığı çalışanları. Saldırının, çok sayıda öğrencinin sabah erken saatlerden itibaren Sana Polis Akademisi'ne kayıt yaptırmak için uzun kuyruklar halinde beklediği sırada gerçekleştirildiği belirtiliyor.

Saldırının sorumluluğunu henüz üstlenen olmadı. Yemen'de son haftalarda saldırılar artmış durumda. 1 ocak'ta  İb kentinde gerçekleştirilen intihar saldırısında da 26 kişi yaşamını yitirmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız