Costa Concordia'da 5 ceset daha bulundu

İtalya açıklarında batan Costa Concordia gemisinin enkazında yapılan aramalarda 2 cesede daha ulaşıldı. Bu sayede bugün ulaşılan ceset sayısı 5'e çıktı.

Haberler 22.03.2012 - 19:09

İtalya'nın batısındaki Giglio Adası açıklarında kayalıklara çarpan "Costa Concordia" kruvaziyerinin enkazında 2 cesedin daha bulunduğu bildirildi.

Bugün yapılan açıklamada 3 kişinin cesedine daha ulaşıldığı bildirilmişti. Geminin enkazında 2 cesedin daha bulunmasıyla bugün bulunan ceset sayısı 5 oldu.

Arama ekipleri yetkilileri bugün bulunan 5 cesetle 32 kişinin öldüğü gemi kazasından sonra iki yolcunun kayıp olduğunu belirtti.

Costa Crociere şirketine ait 114 bin 500 ton ağırlığındaki Costa Concordia kruvaziyeri, 4 bin 229 yolcu ve mürettebatıyla 13 Ocak'ta başkent Roma'nın batısındaki Civitavecchia kentinden kuzeybatıdaki Savona kentine doğru yola çıkmış, Toskana bölgesi sahillerinde bulunan Giglio Adası açıklarında kayalıklara çarpmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız