Esrar kulüplerinin açılması yasaklandı

ABD’nin başkenti Washington’ta halkın yakalanma korkusu olmadan esrar içebilecekleri özel kulüplerin açılması yasaklandı.

Haberler Anadolu Ajansı 06.04.2016 - 07:02 Son Güncelleme : 06.04.2016 - 07:07

ABD'nmin başkenti Washington’daki belediye meclisinde, şehir sakinlerinin ya da kente gelenlerin yakalanma endişesi olmadan esrar içebilecekleri kulüplerin açılması kararı oylandı.

Meclis üyeleri, 6’ya karşı 7 oyla, serbestçe esrar içilecek kulüplerin faaliyete geçirilmesine karşı çıktı.

Washington DC Belediye Başkanı Muriel Bowser, meclisin oylamasını basın mensuplarıyla birlikte izledi.

Kararı desteklediğini belirten Bowser, karar lehinde oy veren meclis üyeleri için, “Onlar doğru olanı yapıyorlar” ifadesini kullandı.

Başkent Washington yönetimi, Şubat 2015’te 21 yaşından büyük olanların kişisel kullanım için 56 grama kadar esrar taşımasını serbest bırakmıştı. Kentte esrar ticareti ya da kamusal alanlarda içilmesi hala yasak durumda.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız