İran Hizbullah'la görüştü

İran Meclis Başkanı Ali Laricani, Lübnan'da Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah ile görüştü.

Haberler Anadolu Ajansı 23.12.2014 - 11:39

Hizbullah basın ofisinden yapılan yazılı açıklamada, İran Meclis Başkanı Ali Laricani ve beraberindeki heyetin, Nasrallah'la dün bir araya gelerek son siyasi gelişmeler ışığında bölgesel ve yerel konuları ele aldığı belirtildi.

Görüşmede, İran'ın Beyrut Büyükelçisi Muhammed Fethali de hazır bulunduğu ifade edildi.

Suriye'nin başkenti Şam'dan dün sabah saatlerinde Beyrut'a gelen Laricani ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Hüseyin Amir Abullahian, "Hizbullah'ın kalesi" olarak bilinen Dahiye semtindeki Lübnan Üniversitesi'nde Hukuk Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelmişti.

Laricani daha sonra Lübnan Meclis Başkanı Nebih Berri ile ortak basın toplantısı düzenlemişti. Laricani, Başbakan Temmam Selam'la da basına kapalı olarak görüşmüştü.

Laricani ve beraberindeki heyet, bu sabah saatlerinde resmi temaslarda bulunmak üzere Irak'ın başkenti Bağdat'a hareket etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız