Putin, Chuck Norris'i geçti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, savunma sporu tekvandoda en yüksek dereceye yükselerek aksiyon filmlerinin ünlü aktörü Chuck Norris’i geride bıraktı.

Haberler 14.11.2013 - 16:00

Uzak Doğu sporlarına merakıyla bilinen Vladimir Putin, Güney Kore ziyaretinde tekvandoda siyah kuşağın en yüksek seviyesi olan 9. Dan’a layık görüldü.

Putin, ödülünü Dünya Tekvando Federasyonu Başkanı Choue Chung-won’dan aldı. Böylelikle Putin aksiyon filmlerinin efsane ismi Chuck Norris’i geride bıraktı. Norris ise 8. Dan siyah kuşağa sahip.

BBC’nin haberine göre, Putin’in savunma sanatlarındaki başarısı sadece tekvandoyla sınırlı değil. Judo dalında da siyah kuşaklı olan Putin, “Vladamir Putin’le Judo Öğrenelim” adlı bir eğitici DVD yayınladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız