SON DAKİKA HABERİ: Suudi Arabistan'daki Kaşıkçı davasında karar

Suudi Arabistan'da Kaşıkçı cinayeti davasına bakan mahkeme, 8 sanığa 7 ile 20 yıl arasında değişen hapis cezaları verdi.

Haberler NTV Haber 07.09.2020 - 16:26

Son dakika haberi! 

Suudi Arabistan'daki mahkeme Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle suçlanan 5 kişiye 20'şer yıl hapis cezası verdi.

Kaşıkçı cinayetinde Suudi mahkemesi 8 kişi hakkındaki nihai kararını verdi. 5 kişiye 20'şer yıl, 3 kişiye ise 7 ila 10 yıl arası değişen hapis cezaları verildi.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı 2 Ekim 2018'de ülkesinin İstanbul Başkonsolosluğu'nda Suudi Arabistan'dan gelen infaz timi tarafından boğularak öldürülmüştü.

Ardından Suudi suikast timi ülkelerine kaçtı. Suudi arabistan'da Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili 21 şüpheliden 11'ine suç isnat edilerek dava dosyası mahkemeye gönderilmişti. 11 şüpheliden 5'i hakkında idam cezası talep edilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız