Suudilerden Kürtçe 'Kur'an' açılımı

Kuzey Irak'taki Bölgesel Kürt yönetimi, Kur'an-ı Kerim'in Kürtçe mealini yayımlayarak umre ziyaretinde dağıtan Suudi Arabistan'a teşekkür etti.

Haberler Anadolu Ajansı 17.04.2013 - 13:58

Kuzey Irak İslam Alimleri Birliği Başkanı Abdullah Molla Said, Kur'an-ı Kerim'in Kürtçe mealini yayımlayarak umre ziyaretinde bulunan Müslümanlara dağıtan Medine'deki Kral Fahd Kur'an-ı Kerim Basım Kompleksi yetkililerine teşekkür etti.

Yazılı bir açıklama yapan Abdullah Molla Said, "Kur'an-ı Kerim'in Kürtçe mealini yayımlayarak, umre görevlerini yerine getirmekte olan Müslüman kardeşlerimize dağıtan Kral Fahd Kur'an-ı Kerim Basım Kompleksi'ne şükranlarımızı sunuyoruz. Özellikle de yaşadıkları üzücü olaylara rağmen dinlerine bağlı kalan Kürt kardeşlerimiz için gerçekleştirilen bu uygulamayı takdirle karşılıyoruz" dedi.

Medine'deki Kral Fahd Kur'an-ı Kerim Basım Kompleksi, ilk kez gerçekleştirdiği bir uygulama ile Kur'an-ı Kerim'in Kürtçe mealini yayımladı.

Kürtçe Kur'an-ı Kerim meali umre yapan Kürt Müslümanlara dağıtılıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız