Yağmurdan kaçanların üstüne çatı çöktü: 7 ölü

Tayland'daki bir okulda, yağmurdan kaçan öğrencilerin sığındığı yapının çatısının çökmesi sonucu 4'ü çocuk 7 kişi hayatını kaybetti.

Haberler Anadolu Ajansı 22.05.2023 - 22:13

Tayland'da Phichit bölgesinin afet önleme ve halkla ilişkiler biriminin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bölgede şiddetli yağışlar ile fırtınanın etkili olduğu ifade edildi.

Açıklamada, Phichit'teki Wat Nern Por İlkokulu öğrencilerinin, yağmurdan korunmak amacıyla okulun aktivite merkezine sığındığı aktarıldı.

18 KİŞİ YARALANDI

Fırtınanın etkisiyle merkezin metal çatısının çökmesi sonucu 4'ü öğrenci, 7 kişinin hayatını kaybettiği belirtilen açıklamada, 18 kişinin yaralandığı bilgisi verildi. Yaraların hayati tehlikesi bulunmadığı açıklanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tayland'ın meteoroloji birimi bu hafta ülkenin kuzey kesimlerinde şiddetli yağış ve fırtnanın etkili olacağı uyarısında bulundu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız