BDDK Başkanı'ndan dolar yorumu

BDDK Başkanı Akben, kur artışıyla ilgili şu anda bankaları olumsuz etkileyecek durum olmadığını söyledi.

Haberler Anadolu Ajansı 19.08.2015 - 13:30

Anadolu Ajansı'nın Finans Masası'na konuk olan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, kur artışıyla ilgili şu anda bankaları olumsuz etkileyecek durum olmadığını söyledi.

Akben, "Kısa zamanda hükümet kurulur, belirsizlikler ortadan kalkarsa, kurlardaki yükselme veya birtakım belirsizliklerin de daha makul seviyelere geleceğine inanıyorum" dedi.

Bankacılık sektörü alanında önemli bir potansiyele sahip olduğunu, yabancı ilgisinin sürdüğünü söyleyen Akben, “Fed'in faiz kararının ne olacağı konusunda belirginlik yok. Eylül ayında Fed'in faiz artırım beklentisi yüzde 100 değil, yine bu tarih esnetilebilir” diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız