Hollanda ordusunda iftar

Geleneksel hale gelen iftara bu yıl Jandarma Genel Komutanlığı ev sahipliği yaptı.

Haberler 04.07.2014 - 05:42

  • 1

    Hollanda ordusunda iftar

    Hollanda Savunma Bakanlığı, silahlı kuvvetlerinde görev yapan Müslüman askerler ve aileleri için iftar düzenledi.
  • 2

    Hollanda ordusunda iftar

    Geleneksel hale gelen ve bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen iftara Jandarma Genel Komutanlığı ev sahipliği yaptı.
  • 3

    Hollanda ordusunda iftar

    Amsterdam yakınlarındaki Badhoevedorp kentinde geçen sene hizmete giren Kraliçe Maxima Kışlası'nda verilen iftara, Hollanda'nın kara, hava ve deniz komutanlıkları temsilcileriyle ülkenin silahlı kuvvetlerinde görev yapan aralarında Türk kökenlilerin de bulunduğu farklı rütbelerdeki Müslüman askerler, aileleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
  • 4

    Hollanda ordusunda iftar

    Hollanda ordusunda 2009 yılından bu yana manevi rehberlik yapan Binbaşı Suat Aydın'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, farklı bölgelerde hayatlarını kaybeden askerler için saygı duruşunda bulunuldu.
  • 5

    Hollanda ordusunda iftar

    Bu sene iftara ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Tuğgeneral Harry van den Brink, gazetecilere yaptığı açıklamada, damadının da Müslüman olduğunu dolayısıyla farklı kültürlere yabancı olmadığını söyledi.
  • 6

    Hollanda ordusunda iftar

    Jandarma bünyesinde çok sayıda kişinin çalıştığını ve insanları düşünce ya da kültürlerine göre değerlendirmediklerini kaydeden Van den Brink, iftarın ardındaki düşüncenin oldukça anlamlı olduğunu, bunu dini ya da siyasi düşünceden bağımsız herkesin kabul edebileceğine inandığını dile getirdi.
  • 7

    Hollanda ordusunda iftar

    Binbaşı Suat Aydın ise artık bir gelenek haline gelen bu iftar programlarının insanları kaynaştırdığını söyledi. Aydın, bu programla Müslüman ve Müslüman olmayanı bir araya getirerek İslamın yaşanabilir ve barış dini olduğunu göstermeyi hedeflediklerine işaret etti.
  • 8

    Hollanda ordusunda iftar

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız