Müjdat Gezen yakın dostu Cüneyt Arkın'la son görüşmesini anlattı: Nefes almakta zorlandığını söyledi doktorumu gönderdim

Usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın vefatının ardından konuşan Müjdat Gezen, son görüşmelerini anlattı. Arkın'la en son üç gün önce konuştuklarını aktaran Gezen, "Nefes almakta zorlandığını söyledi, doktorumu yanına gönderdim. KOAH hastalığı olduğunu tespit ettiler" diye konuştu. 

Haberler 29.06.2022 - 08:00

  • 1
    Usta sanatçı Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın'ın ölümünün ardından son görüşmelerini anlattı.
  • 2
    Gezen, "Nefes almakta zorlandığını söyledi, doktorumu yanına gönderdim. KOAH hastalığı olduğunu tespit ettiler" dedi.
  • 3
    Gezen, Arkın'ın son gecesine dair şöyle konuştu: "Bir ahbaptan oksijen makinesi aldık ama gece yataktan düşüyor ve kalbi duruyor. Ambulansta ve hastanede uğraşıyorlar ancak geri döndüremiyorlar. Çok sevdiğim bir ağabeyimi kaybettim"
  • 4
    Gezen, Arkın'ın son yıllarında Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda üç oyunda sahne aldığını hatırlatarak, "Hiç tiyatroda oynamamıştı. Hastalanınca morali bozulmuştu. 'Ben seni sahneye çıkaracağım' dedim. 62 senelik sahne hayatımda hiç bu kadar çok alkış alan birine rastlamadım. İnsanlar onu sevdi. Üç oyunda birden beraber oynadık" sözlerini dile getirdi.
  • 5
    Arkın'la unutamadığı hatırasını da paylaşan Gezen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben oyunda ona Cüneyt Arkın rolünü verdim. Buna gazinocular teklif yapıyor şarkı söylesin diye ama o 'Ben sinemacıyım bu işlerden hiç anlamam, beceremem' diyor. Çanta dolusu milyonlarca lirayı reddediyor. Kendisi gibi yani. Bir gün Cüneyt ağabeye 'Kusura bakma gelecek oyunda yoksun, benden çok alkış alıyorsun' dedim. Sarıldık birbirimize bir daha da hiç ayrılmadık sonra. Cümlemizin başı sağ olsun."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız