Amerika'ya taşınan Erdem Baş'tan açıklama: Ülkeyi terk ettiğim yok


Çocuklar Duymasın, Seksenler ve Ayrılsak da Beraber gibi dizilerle bilinen oyuncu Erdem Baş, kendisine yeşil kart çıkınca Amerika'ya tanışacağını paylaşmıştı. Baş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Ülkeyi terk ettiğim yok" dedi.

Haberler ntv.com.tr 08.05.2022 - 16:01 Son Güncelleme : 08.05.2022 - 16:03

  • 1

    Oyuncu Erdem Baş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile artık Amerika’da yaşayacağını söylemişti. Amerika’ya taşınan oyuncular kervanına katılan Baş, “'Türkiye bir oyuncu kaybetti, ABD bir aktör kazandı' ifadelerini kullanmıştı.

  • 2

    Medyada kendisiyle ilgili çıkan ‘Ülkeyi terk etti” haberlerinin ardıdan Twitter hesabından açıklamada bulunan oyuncu, yanlış anlaşıldığını ifade etti.

  • 3

    Baş, paylaşımında “Ülkeyi terk ettiğim yok, greencard çıkmışken değerlendirmek istedim ve NY taşınıyorum.. Oyuncu kaybetti kazandı geyiği ise tamamen şaka için” ifadelerini kullandı.

    Baş, kendisi gibi oyuncu olan Selvet Su Deniz ile 2016 yılında evlendi. Ünlü çift, geçtiğimiz ay kızları Vera'yı kucaklarına aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız