Valentina Sampaio moda devi Giorgio Armani'nin Noel kampanyasında

İtalyan moda evi Giorgio Armani'nin 2022 Noel kampanyasında Armani Beauty'nin tanıtım elçisi Valentina Sampaio boy gösterdi. Sampaio, Victoria's Secret'ın ilk açık transeksüel modeli olarak ünlendi. (Fotoğraflar: Giorgio Armani)

Haberler ntv.com.tr 16.11.2022 - 12:32

  • 1

    İtalyan moda devi Giorgio Armani'nin yeni kampanyasında ünlü model Valentina Sampaio yer aldı. Victoria's Secret'ın ilk açık transeksüel modeli olarak tanınan 25 yaşındaki Sampaio, Armani Beauty'nin tanıtım elçisi olarak görevli. Brezilyalı model, Noel reklam kampanyası için Bruno+Nico'nun objektifine poz verdi. 

  • 2

    Sampaio, parlak gümüş renklerin ağırlıkta olduğu yılbaşı koleksiyonu için, set tasarımından sorumlu olan Andrea Cellerino'nun yansıtıcı arka planı önünde objektif karşısına geçti. 

  • 3

    Valentina Sampaio'nun göz alıcı görünümü, Armani'nin şık ve zarif estetik anlayışını destekler nitelikte. 

  • 4
    Giorgio Armani'nin sonbahar-kış 2022 koleksiyonunu Irina Shayk tanıtmıştı. Rus model, Mert Alaş ve Marcus Piggott ikilisine poz vermişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız