Aykut Kocaman – Valbuena ilişkisi üzerine: “Kahraman değil yıldız ol!”

Fenerbahçe'nin 2-0 kazanarak zirve tırmanışı sürdürdüğü Karabükspor maçının yıldızı, sahaya yedek kulübüsinde çıkan Valbuena oldu. Spor Servisi'nde Mehmet Demirkol "Aykut hoca yıldız değil kahraman istemez" tespitinde bulundu.

Haberler ntv.com.tr 19.12.2017 - 11:44

  • 1

    Fenerbahçe - Karabükspor maçındaki performansı ile gündeme oturan 'yedek Valbuena', Spor Servisi'nin de konusuydu. 

    Mehmet Demirkol, Aykut Kocaman - Valbuena ilişkisi üzerine şunları söyledi: 

    Aykut hoca bir makine istiyor, kıvrak ve hoşluğu olan güzel bir makine istiyor.

    Her oyuncunun; yetenekleri ne olursa olsun, makinenin bir dişlisi gibi çalışmasını istiyor. Oyuncu buna ikna olursa sorun yok.

  • 2
    ‘Aykut hoacanın yıldız oyuncuya tahammülü yok” sözüne katılmıyorum. Yıldız ister ama kahraman istemez. Yine iddia ediyorum Talisca’yı oynatmaz, Vabuena’yı oynatmadı işte. Bu, oyuncunun tarzı ve oyunuyla alakalı.
  • 3
    Alex konusu da öyle. ‘Nasıl yollanır’ deniyor. Nasıl uzun süre milli takıma giremediyse, Parma’yla devam edemediyse ondan. Bazıları Alex  üzerine oyun kurmak ister ve kurar da. Ama Aykut hocanın, Karabükspor maçı sonrası “Valbuena takıma geldikçe bizim de ona gitmemiz daha kolay olacak” sözleri durumu ortaya koyuyor.
  • 4
    Ben Aykut hocanın oynattığı oyundan hoşlanmıyorum ama bu önemli değil. Ben imam bayıldı sevmiyor olabilirim (Severim bu arada) ama yapanın onu çok iyi yaptığı gerçeğini değştirmez bu. Oyunu beğen beğenme, adamın düzeni bu ve kazanıyorsa haklıdır.
  • 5
    Valbuena konusu da böyle ve her şey çok net. Aykut hoca anlatmış, ‘kahraman olma yıldız ol’ diyor. Bence başka konularda da kahramanları sevmiyor. Çok Türk kafasında değil bu anlamda, bizim ise en bayıldığımız şeydir kahramanlar...
  • 6
    Valbuena, Aykut hocanın planına uymak zorunda, başka türlü yaşayamaz. Uyarsa da büyük yıldız olur.
  • 7
    Bazı teknik direktörler taşıyabiliyorlar böyle oyuncuları ama Aykut hoca taşımaz. Hele bir de Osmanlıspor maçı sonrası Aziz Yıldırım’dan destek alan Aykut Kocaman hiç taşımaz...
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız