Basında Transfer İddiaları (31 Aralık 2015)

Basında Transfer İddiaları (31 Aralık 2015)

Haberler Ntvspor 31.12.2015 - 11:48

  • 1

    TANNANE TÖRE GİBİ

    Sarı-kırmızılıların transfer listesindeki Heracles'in Faslı yıldızını teknik direktör Mustafa Denizli işte böyle tanımladı. Yönetim oyuncuyla prensipte anlaştı. Şimdi sıra Hollandalı yetkilileri ikna etmeye geldi.(BUGÜN)

  • 2

    COSTIL'E RET GELDİ

    Beşiktaş'ın 1 numara harekatı için Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi. Kartal, Fransız Costil için 2 milyon Euro önerdi, Rennes kabul etmedi. (HABER TÜRK SPOR)

  • 3

    FENERBAHÇE'DEN YENİ YIL BOMBALARI

    Sarı-Lacivertli yönetim, yeni yılın ilk gününden itibaren transfer için atağa kalkıyor. Bir süredir gündemde olan Uruguaylı forvet Rolan için 5 milyon Euro'luk resmi teklif yapılacak. Bitmedi... Orta sahaya da 'yeni Alex' geliyor. Terraneo, Lucas Lima için Brezilya'ya gidiyor.(FANATİK)

  • 4

    STOPERE SON ADAY RHODOLFO'DAN GELDİ

    Savunma hattını yeni bir isimle güçlendirmeyi planlayan Beşiktaş'a, bu konuda takımın başarılı stoperi Luiz Rhodolfo'dan öneri geldi. Tecrübeli savunmacı, Gremio'da beraber forma giydiği Pedro Geromel'i tavsiye etti, yönetim araştırmalara başladı.(FANATİK)

  • 5

    SON BOMBA TANZANYALI GOLCÜ

    Beşiktaş için bir bomba da Tanzanya'dan patladı. Tanzanya Milli Takımı'nın yanı sıra Demokratik Kongo'nun Mazembe takımında forma giyen 22 yaşındaki forvet Thomas Ulimwengu'nun Beşiktaş'ın listesinde olduğu iddia edildi.(HABER TÜRK SPOR)

  • 6

    SON GÖZDE EDMILSON

    Transferde gençleşme hedefi koyan Galatasaray, Belçika'nın St.Truiden ekibinin 21 yaşındaki oyuncusu için temaslarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılı yönetim, önümüzdeki 1-2 gün içinde transferi sonlandırması bekleniyor.(BUGÜN)

  • 7

    EMRE MOR GİRİŞİMİ

    Galatasaray, 18 yaşındaki Emre Mor için Nordsjaelland kulübüne "Deneyelim beğenirsek 500 bin Euro ve satıştan pay veririz" teklifi sundu. Danimarkalılar rakamı az buldu.(HABER TÜRK SPOR)

  • 8

    VE SOW MASADA

    Fenerbahçe sezon başında Al Ahli'ye sattığı Moussa Sow'u geri almak için ilk teması kurdu. Geri dönüşü için zemin hazırlanıyor.(FOTOMAÇ)

  • 9

    GALATASARAY'DA MBIA BOMBASI

    Büyük bir kriz yaşayan Trabzonspor yönetiminin nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu olurken, Mbia'nın ön libero için arayışlarda olan Galatasaray'a gidebileceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Melo'nun ardından bu bölgeye alternatif arayan Aslan'ın önceliğinin Donk olmasına rağmen Mbia'yı da düşündüğü ileri sürüldü.(POSTA)

  • 10

    BİR TRANSFER DE GALATASARAY'DAN

    Transfer sürecine hızlı başlayan Antalyaspor Ramon Motta'dan sonra Emre Çolak ile de görüştüklerini açıkladı.(FOTOMAÇ)

  • 11

    EREN DERDİYOK BOMBASI

    Kasımpaşa'nın yıldızı için start verildi. Muhammet için Gaziantepspor'dan cevap bekleyen Trabzonspor, Eren için de resmi teklifte bulundu. Kasımpaşa'nın vereceği cevap ise merakla bekleniyor. (TAKVİM)

  • 12

    CİM BOM SAMBA YAPACAK

    Galatasaray forvet için iki aday belirledi. Hedef Pato ve Damiao. Sarı-kırmızılılar iki yıldızdan birini bitirecek. Teklif gelmesi halinde Burak'ı satma kararı alan Galatasaray Yönetimi, forvete Brezilya'dan takviye yapacak. Cim Bom'un ilk hedefi Brezilyalı yıldız Pato.(TAKVİM)

  • 13

    GALATASARAY VAZGEÇTİ

    Savunmaya takviye arayışındaki Galatasaray, gündemindeki Caceres ve Ivanovic'ten yüksek maliyetleri nedeniyle vazgeçti.(AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 14

    SON OSMANLI VACLAV PROCHAZKA

    Ligin ilk yarısında savunmada sıkıntı çeken Osmanlıspor, Çek stoper Vaclav Prochazka ile anlaşmaya vardı. Çek Cumhuriyeti'nde Viktoria Plzen forması giyen 31 yaşındaki oyuncunun 2.5 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi.(HABER TÜRK SPOR)

  • 15

    BOYKO VE DOUGLAS BİTTİ, BİTİYOR

    Dnipro kulübündeki alacaklarından vazgeçerek siyah-beyazlı takıma gelmek için bonservislerinde indirim isteyen kaleci Boyko ve stoper Douglas'ın menajerleri dün transfer için gerekli evrakları Beşiktaş'a ulaştırdı. Yönetimin başarılı futbolcuların işini bugün resmen bitirebileceği vurgulandı.(MİLLİYET)

  • 16

    PEREIRA'NIN GÖZÜ MOUTINHO'DA

    Fenerbahçe Monaco'dan Falcao dışında Moutinho'ya da talip oldu. Fransız basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe orta saha için 4-5 oyuncu ile ilgileniyor. Bunlardan birisi de Vitor Pereira'nın Porto'dan öğrencisi olan Joao Moutinho. Fenerbahçe'ye bir Portekizli daha gelebilir.(TAKVİM)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız