"Cenk Tosun, Lukaku'nun yerini doldurdu" (Cenk Tosun transferi İngiliz gazetelerinde)

İngiliz basını, Premier Lig ekiplerinden Everton'ın, golcü futbolcu Cenk Tosun'a 4.5 yıllık sözleşme imzalamasını manşetlerine taşıdı. Bu arada Everton, Cenk Tosun'un giyeceği forma numarasını açıkladı.

Haberler DHA 06.01.2018 - 13:00

  • 1

    CENK TOSUN MANŞETLERDE

    Beşiktaş'ta gösterdiği performansla transferin gözdesi olan ve Premier Lig ekibi Everton'ın kadrosuna kattığı Cenk Tosun, Ada basınında da manşetlerde yer aldı.
  • 2

    THE SUN

    The Sun Gazetesi, Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonki şampiyonluğunda büyük katkısı olan Cenk Tosun'un Everton'a 4.5 yıllık imza attığını yazdı. Gazete ayrıca, imza sonrası açıklamalarda bulunan 26 yaşındaki golcünün, "Taraftarlara kendimi göstermek için sabırsızlanıyorum. Tüm yeteneklerimi sergileyip, herkese nasıl bir oyuncu olduğumu göstereceğim. Everton için iyi bir oyuncu olduğuma inanıyorum" sözlerine yer verdi.
  • 3

    DAILY MIRROR

    Daily Mirror ise, Everton Kulübü ve Cenk Tosun'un perşembe günü anlaştığını, dün akşam da anlaşmanın resmiyete döküldüğünü dile getirerek, "Beşiktaş'ın 26 yaşındaki milli forveti Cenk Tosun, 4.5 yıllık anlaşmayı kabul edince Everton'ın yeni golcüsü oldu" ifadelerini kullandı.
  • 4

    DAILY MAIL

    Daily Mail ise, Everton'ın 4.5 yıllığına Cenk Tosun'u renklerine bağladığını belirterek, "Beşiktaş ile 27 milyon pound'luk anlaşma yapan Everton, forvet oyuncusu Cenk Tosun'la sözleşme imzaladı ve sonunda Romelu Lukaku'nun yerini doldurdu" şeklinde yazdı.

    Gazete ayrıca, Tosun'un 13 Ocak'ta oynanacak Tottenham maçında Everton formasını giyeceğini vurguladı.

  • 5
    İngiliz yayın kurumu BBC Sport ise pazarlıklar nedeniyle geciken transferin, Everton ile Liverpool arasında dün oynanan İngiltere Federasyon Kupası karşılaşmasının devre arasında sonlandığını okuyucularına duyurdu.

    Bu transfer için Everton'ın kasasından 27 milyon sterlin bonservis bedeli çıktığı iddia edilen haberde, Allardyce'ın, "Avrupa transfer piyasasında, Cenk Tosun seviyesinde bir oyuncuyu alabileceğimiz en iyi fiyata aldık." ifadeleri manşete çıkarıldı.
  • 6

    DAILY MAIL

    Haberde, milli futbolcunun performansını son yıllarda yükselttiği belirtilerek, "Cenk Tosun, attığı gollerle Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kalmasına önemli katkıda bulundu" değerlendirmesi yapıldı.
  • 7

    FORMA NUMARASI BELLİ OLDU

    Bu arada Everton, Cenk'in 14 numaralı formayı giyeceğini duyurdu. Cenk Beşiktaş'ta 23 numaralı formayla mücadele ediyordu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız