Beşiktaş-Galatasaray derbisine doğru! Mehmet Demirkol: G.Saray baskı oyunu oynamak zorunda

NTV Spor’da, Fuat Akdağ ve Mehmet Demirkol’lu Spor Servisi’nde, hafta sonu oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisi de konuşuldu.

Haberler ntv.com.tr 29.11.2017 - 12:14

  • 1
    NTV Spor ekranlarında yayınlanan Spor Servisi programında Fuat Akdağ ve Mehmet Demirkol, 2 Aralık cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisini konuştu.
  • 2

    GALATASARAY BASKI OYUNU OYNAMAK ZORUNDA

    Mehmet Demirkol, “Galatasaray baskı oyunu oynamak zorunda gibi geliyor bana. Beşiktaş sebebiyle bu. Beşiktaş’ın Quaresma’yı topla buluşturduğu her an orta yapması en istemediği şey. Oradan Beşiktaş alır götürür maçı.

    Şenol Güneş’in düşüncesi bu adamlar orta sahada baskı yapıyorlar. Bu baskıyı nasıl aşarız Quaresma’ya giderizi düşünüyordur. Bunun için Oğuzhan’ı oynatıyordu. Ama Talisca’yı çıkarmak demek Cenk’ten de bir şeyler almak demek."
  • 3
    Şenol Hoca kazanmak zorunda  evinde oynuyor ona göre bir plan yapacak. Peki Tudor nasıl düşünür? Beraberlik onun için bir seçenek ama beraberliğe oynayabilir mi bu takım bilmiyoruz. Geçen hafta kaybetsek ne oluyor dedi. Beşiktaş maçını ben topum tüfeğimde gideyim Beşiktaş'ı kırayım. Yenersem Beşiktaş'ı yarışın dışına atarım kaybedersem de bir şey olmaz diyebilir. Ben bunun daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Seyirciler için çok keyifli olur bu maç.
  • 4

    ATİBA, TOLGAY VE OĞUZHAN ÜÇLÜSÜ OLUR MU?

    Yayına bağlanan NTV Spor muhabiri Övünç Özdem, basında yer alan Atiba, Tolgay ve Oğuzhan üçlüsünün oynama ihtimaliyle ilgili, “Düşük bir ihtimal bu. Yüzde 80 oranında Atiba, Tolgay arkada önlerinde Talisca çıkacak. Pepe, Tosic geri döndü. Tek eksik Caner Erkin Beşiktaş’ta. Fabri, Pepe, Tosic, Gökhan, Adriano, Talisca, Atiba, Tolgay, Babel, Quaresma ve Cenk Tosun büyük ihtimal Beşiktaş’ın 11’i olacak” dedi.

  • 5

    "BEKLEYEN BİR G.SARAY İHTİMALİ YÜKSEK"

    Galatasaray cephesinden görüşlerini aktarak Evren Göz ise, ”Tolga ve Latovlevici yok. Feghouli ve Yasin-Rodrigues ikilisinden birisi kanatlarda oynayacak. Dursun Özbek’in uyarısından sonra sürprizlerin azalacağını söyleyebiliriz. Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Fernando, Ndiaye ile 4-2-3-1 dizilişini bekliyoruz ama kanatlarda henüz net bir durum yok. Yasin’in morallenmesi, Rodrigues’in Tolga’nın yokluğunda forma beklemesi bir rekabet doğuruyor. Ortada Belhanda’yı bekliyoruz, sağ açıkta Feghouli olacak muhtemelen ama maç eksiği düşündürüyor. Burada Yasin, Rodrigues’i de görebiliriz. Yani 2 formaya 3 aday var diyebiliriz. Gomis’in tek forvet olarak çıkmasını bekliyoruz. Puan farkını da düşünerek önce savunma diyecektir Tudor. Çalışmalar bu yönde yapılıyor. Dolayısıyla ilk başta bekleyen bir Galatasaray olma ihtimali yüksek” dedi.

  • 6

    Sabah gazetesi yazarı Metin Tekin’in, Beşiktaş’ın Türkiye Kupası’nda aldığı 9-0’lık galibiyeti değerlendirdiği yazısında, hafta sonu oynanacak derbide “Beşiktaş’ın ağır favori olduğunu düşünüyorum” ifadesi üzerine Demirkol da aynı kanaatte olduğunu belirtti. 

  • 7

    “DERBİNİN FAVORİSİ BEŞİKTAŞ”

    Mehmet Demirkol: Ben de Beşiktaş’ın favori olduğuınu düşünüyorum ama Galatasaray için bir yol var. Beşiktaş’ı bozabilirler, bunu yapabileceklerini daha önce gördük.

  • 8

    Galatasaray kaos oyunuyla, direkt kaleye koşturan oyunla bunu yapabilir; yeter ki Tudor işi bozmasın. Tudor, derbide başka bir oyunun peşine düşerse çok kötü bir durum olabilir.

  • 9

    Galatasaray’ın maça hangi kadro ile çıkacağını bilmiyoruz ve bu yarın netleşmeye başlar. Muhabirlerden gelecek haberlere göre durum netleşir.  

  • 10

    G.SARAY'IN GALİBİYETİ YERLE YEKSAN EDEBİLİR

    Tudor’un kupa maçı sonrası “Derbiye 3 puan için gidiyoruz, baskı Beşiktaş’ın üzerinde olacak” sözlerini de değerlendiren Demirkol, "Ben de aynı kanaatteyim. Başakşehir maçında da böyle düşünmeliydi, belki böyle düşündü ama uygulayamadı. Beşiktaş’ı büyük bir kederin içine atabilirsin. Son 10 gündür Beşiktaşlıların genel ruh hali, Şampiyonlar Ligi’nde tarihi başarıya rağmen krize çok yakın. Galatasaray’ın galiyeti Beşiktaş futbol takımını yerle yeksan edebilir. Ben bunu anlayamıyorum ama durum böyle.

  • 11

    Tudor’un net bir darbeyle işi bitirme şansı var ve oyunu buna göre kurmalı ama tam tersi de olursa Beşiktaş’ı bundan sonra tutamazsın.

    Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde yaşadığı mutlulukları tekrarlayacağına dair tek umudumuz, iyi kuralar. Ama ligde zaten olağan şampiyonluk adayı. Eğer ligde darbeyi yerse işi çok zorlaşır. İş garip şekilde oraya gidebilir. Tarihlerinin en büyük döneminde, kendilerini büyük bir kedere atmak üzereler. Hiç anlayamıyorum.

  • 12
    “Nedir yanlış olan?” diye soruyorum.  İşte Quaresma çok yaşlandı”... Sane ne? Emeklilik maaşı mı vereceksin.  Oynuyor mu, oynamıyor mu. “Oğuzhan çok kötü”... Geçen sene iyiydi, yine iyi olur. “Talisca’dan bir şey olmaz”... Ama, 25 milyon euro topluyordunuz alınması için. Bu kafadan çıkmak lazım, Beşiktaş’ın en büyük problemi bu. Camianın yüzde 90’ı bu durumda; ‘çok güldük başımıza bir şey gelecek’ durumundalar.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız