Samsung akıllı hoparlörünü tanıtmaya hazırlanıyor

CES 2015 kapsamında yeni akıllı cihazlarını tanıtmaya hazırlanan Samsung’un yeni hoparlörü fuarın en ilgi çeken ürünlerinden bir olacağa benziyor.

Haberler ntv.com.tr 31.12.2014 - 09:03 Son Güncelleme : 31.12.2014 - 09:07

  • 1
    ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenecek olan CES 2015 kapsamında yeni akıllı cihazlarını tanıtmaya hazırlanan Samsung’un yeni hoparlörü fuarın en ilgi çeken ürünlerinden bir olacağa benziyor.
  • 2

    Güney Kore Merkezli teknoloji devi Samsung’un yeni hoparlör modeli sesi tek bir noktaya iletmenin yerine 360 derece yayıyor.

    Ring Radiator teknoloji sayesinde sesi 360 derece yayabilen hoparlör, Samsung’un bu teknoloji ile ürettiği ilk cihaz olarak dikkat çekiyor.

  • 3
    Her yıl Ocak ayında gerçekleşen CES, bu yıl 6 Ocak’ta Las Vegas Nevada'da teknoloji severlere kapılarını açacak. Ürün, 3 gün sürecek olan CES 2015 kapsamında ilk defa görücüye çıkacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız