Çanakkale Boğazı'nda şüpheli cisim

Çanakkale Boğazı'nda, mayına benzediği belirtilen şüpheli bir cisim tespit edildi. Cisim, mayın olduğunun tespit edilmesi durumunda imha edilecek.

Haberler 12.02.2014 - 13:18

  • 1

    Çanakkale Boğazı'nda şüpheli cisim

    Çanakkale Boğazı'nda, mayına benzediği belirtilen şüpheli bir cisim tespit edildi.
  • 2

    Çanakkale Boğazı'nda şüpheli cisim

    Alınan bilgiye göre, Çanakkale Sahil Güvenlik Grup Komutanlığına bağlı Dalış Emniyet Güvenlik Arama Kurtarma Timi (DEGAK-05) tarafından dün yapılan dalış eğitimleri sırasında, Kepez Feneri'nin yaklaşık 250 metre açığında, 4,5 metre derinliğinde, 85-90 santimetre çapında şüpheli bir cisim belirlendi.
  • 3

    Çanakkale Boğazı'nda şüpheli cisim

    Dalgıçlar, bulunduğu noktayı belirledikleri cismi emniyet altına aldı.
  • 4

    Çanakkale Boğazı'nda şüpheli cisim

    Mayına benzediği belirtilen cismin, Kuzey Deniz Saha Komutanlığına bağlı Sualtı Savunma (SAS) timleri tarafından yapılacak incelemenin ardından mayın olduğunun tespit edilmesi durumunda etkisiz hale getirileceği bildirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız