Çöp toplayan taksiler

Balıkesir Belediyesinin hizmete soktuğu "çöp taksi"ler, 07.00-24.00 arası telefonla aranması durumunda mahallelerde biriken çöpleri alıyor.

Haberler 06.01.2014 - 11:40

  • 1

    Çöp toplayan taksiler

    Balıkesir Belediyesi tarafından hizmete sokulan "çöp taksi"ler, 07.00-24.00 saatleri arası telefonla aranması durumunda mahallelerde biriken çöpleri alıyor.
  • 2

    Çöp toplayan taksiler

    Balıkesir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Öztozlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilde, vatandaş refahını ve memnuniyetini esas alan Türkiye'ye örnek olacak farklı bir çalışmayı hayata geçirdiklerini söyledi.
  • 3

    Çöp toplayan taksiler

    Ülkede ilk kez Balıkesir'de "çöp taksi" hizmetini sunduklarını belirten Öztozlu, "Bunun için iki mini kamyon aldık ve çöp taksi yazılarıyla giydirdik. Damperli iki mini kamyondan biri elektrikli, çevre dostu" dedi.
  • 4

    Çöp toplayan taksiler

    "Çöp taksi"lerin uygulama kapsamında telefonla hizmet verdiğini dile getiren Öztozlu, şunları kaydetti: "Bir vatandaş, 07.00-24.00 saatleri arasında, evinin, sitesinin veya iş yerinin önünde biriken çöplere ilişkin '444 40 10' çağrı merkezini arayarak bildirimde bulunduğunda, çöp taksilerimiz, hemen bölgeye gidip bu atıkları alıyor.
  • 5

    Çöp toplayan taksiler

    8 konteynerle dolan çöp taksiler, atıklarını bir noktada ulaştıkları çöp kamyonlarına aktarıyor ve görevine devam ediyor"
    İhtiyaç halinde araç sayısını artırabileceklerini belirten Öztozlu, vatandaşlardan çok olumlu tepkiler aldıklarını anlattı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız