"Dışarı çıkıp baktık karşımızda Başbakan"

AK Parti'nin Muş mitingine Başbakan Yıldırım'ı götüren helikopterin yoğun sis nedeniyle iniş yaptığı Kale Mahallesi'nin sakinleri, o an yaşadıkları şaşkınlığı "Dışarı çıkıp baktık karşımızda Başbakan" ifadesiyle anlattı.

Haberler Anadolu Ajansı 06.03.2017 - 15:32

  • 1
    Başbakan Binali Yıldırım'ı, AK Parti'nin Muş mitingine götüren helikopterin olumsuz hava koşulları nedeniyle zorunlu iniş yaptığı Kale Mahallesi'nin sakinleri, yaşadıkları şaşkınlığı, "Dışarı çıkıp baktık karşımızda Başbakan" ifadesiyle dile getirdi.
  • 2
    Muş Belediye Meydanı'nda halka hitap etmek için kente gelen Başbakan Yıldırım'ı taşıyan helikopterin olumsuz hava şartları nedeniyle zorunlu iniş yaptığı Kale Mahallesi'nin sakinleri, soruları yanıtladı.
  • 3
    Mahalle sakinlerinden Recep Rençber, karlı araziye iniş yapan helikopterin arızalandığını düşündüklerini söyledi.
  • 4

    ''KARŞIMIZDA GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRDIK''

    Helikopterden Başbakan Yıldırım'ın indiğini görünce ilk önce inanamadıklarını dile getiren Rençber, "Koşarak helikopterin yanına gittik Başbakan Yıldırım'ı karşımızda görünce çok şaşırdık, o anı hiçbir zaman unutmayacağız. Kendisine 'hoş geldiniz' deyip, evimize davet ettik" dedi.
  • 5
    Fatih Rençber de Başbakan Yıldırım'ın kendilerine büyük bir sürpriz yaptığını söyledi.
  • 6

    "BAŞBAKAN'I HİÇ BEKLEMİYORDUK"

    "Biz Başbakan'ın Muş mitingini evde televizyondan izlemeye hazırlanıyorduk ki bir helikopter bahçemize indi" diyen Rençber, "Hemen dışarı çıkıp baktık karşımızda Başbakan. Çok şaşırdık hemen yanına giderek yardımcı olmaya çalıştık, onu çay içmek için eve davet ettik. Daha sonra yola kadar yürüyerek eşlik ettik. Başbakan'ı hiç beklemiyorduk, birden bahçemizde görünce şaşırıp ve heyecanlandık" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız