Kalorifer kazanı bomba gibi patladı: 4 yaralı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde iki apartmanın ısıtma sistemindeki kalorifer kazanının patlaması sonucu 4 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 23.03.2016 - 16:29

  • 1
    Ordu'nun Fatsa ilçesinde iki apartmanın ısıtma sistemindeki kalorifer kazanının patlaması sonucu 4 kişi yaralandı.


  • 2
    İlçeye bağlı Ayazlı Mahallesi'ndeki bir sitede bulunan 15'er katlı iki apartmanın merkezi ısıtma sistemindeki kalorifer kazanı, henüz belirlenemeyen nedenle patladı.


  • 3
    Patlamanın etkisiyle kazan dairesinin üstündeki beton zemin çökerken, dairelerin cam ve çerçeveleri parçalandı. Patlama sonrası çıkan yangın, Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü.

  • 4
    Olayda cam, çerçeve parçalarının isabet ettiği ve dumandan etkilenen Cemal ve Muhammet Sağlık ile İbrahim ve Sevilay Ergün, ambulanslarla Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı.


  • 5
    Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.


  • 6
    Patlamada yatak odasının duvarı yıkılan İlyas Boztepe, yaptığı açıklamada, patlamanın olduğu esnada eşi, annesi ve çocuklarının evde bulunduğunu anlatarak, "Allah'tan verilmiş sadakamız varmış. Ailem o esnada oturma odasında oturuyormuş. Eğer çocuklarım ve eşim yatak odasında bulunsaydı ciddi şekilde yaralanabilirdi. Şu anda hasar tespiti yapmadık ama zarar büyük gibi görünüyor. Dairenin sigortası var, inşallah bizi mağdur etmezler" dedi.


  • 7
    Sitedeki marketin sahibi Yaşar Tarak ise olay esnasında çevrede çocukların bulunmamasının olası olumsuz durumları önlediğini belirterek, "Patlamadan önce müşterimle ilgileniyordum. Müşterim marketten çıkacağı esnada büyük bir patlama oldu. Ortalığı toz bulutu ve duman kapladı. Hemen sağlık ve itfaiye ekiplerinden yardım istedim. Olay esnasında ağır yaralanın olmaması ve çocukların sitenin bahçesinde oynamaması büyük bir tesadüf" diye konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız