Tatil beldelerinde bayram yoğunluğu sürüyor: Büyükşehirleri andıran görüntüler

Ramazan Bayramı tatili nedeniyle yurdun tatil kasabalarında turist hareketliliği sürüyor. Bodrum, Fethiye, Çeşme ve Ayvalık gibi ilçelerde çok sayıda tatilci güneş ve denizin keyfini çıkardı. Tatil beldelerindeki araç yoğunluğu nedeniyle büyükşehirleri andıran görüntüler oluşurken, bölgedeki turizmciler 9 günlük tatil nedeniyle yaşanan hareketlilikten memnun.

Haberler İHA, DHA 12.04.2024 - 15:37 Son Güncelleme : 12.04.2024 - 15:38

  • 1
    Ramazan Bayramı’nin son gününe gelinirken, bayram tatilinin 9 güne çıkarılması nedeniyle tatil beldelerindeki hareketlilik sürüyor.
  • 2

    CUNDA ADASI’NDA BÜYÜKŞEHİRLERİ ANDIRAN GÖRÜNTÜ

    Türkiye’nin en büyük tabiat parkı olan Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’na sahip, tarihi evlerinin bulunduğu Arnavut kaldırımlı sokakları ile bilinen Balıkesir’in Ayvalık ilçesi, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı.

  • 3

    Ayvalık otellerinde doluluk oranı yüzde 80 olurken bayramın ilk iki günü kente yaklaşık 30 bin aracın giriş yaptığı bildirildi.

    Manzarası, tarihi evleri ve restoranları ile ünlü Cunda Adası ilçeye gelen tatilcilerin en çok tercih ettiği noktalardan biri oldu.

  • 4

    Ayvalık’tan Cunda Adası yönüne oluşan araç trafiği, büyükşehirlerdeki manzaraları hatırlattı.

    Otoparklar ve yol kenarları park eden araçlarla doldu.
  • 5

    ÇEŞME’DE BAYRAMIN SON GÜNÜ PLAJLAR DOLDU

    Tatilcilerin ilgi gösterdiği diğer tatil beldesi ise İzmir’in Çeşme ilçesi…

    Çeşme, Ramazan Bayramı tatilinde bu yıl da en çok tercih edilen destinasyonlardan biri oldu.

    Hava sıcaklığının öğle saatlerinde 25 derecelere kadar yükseldiği ilçede rüzgarın da etkisini azaltmasıyla tatilciler denize girerek serinledi.

    Gençler plaj futbolu ile keyifli vakit geçirirken çocuklar da kumsalda oyun oynadı.

    Bayram ziyaretlerini tamamlayan ailelerin Çeşme ve Alaçatı’daki restoran ve kafelerde vakit geçirmesi esnafın da yüzünü güldürdü.

  • 6

    DÜDEN ŞELALESİ’NDE YASAĞA UYAN YOK

    Antalya’nın Düden Şelalesi de yerli ve yabancı turistlerin en çok ilgi gösterdiği noktalardan biri oldu.
  • 7
    Şelalenin denizle buluştuğu alana gelen tatilciler, çitleri aşıp yaklaşmak yasak olan falezlerin ucunda daha güzel fotoğraf çekinebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.
  • 8

    FETHİYE’DE BAYRAM KALABALIĞI

    Ramazan Bayramı tatilini Muğla’nın turistlik ilçelerinde geçirenler, havanın güneşli olmasının da etkisiyle sahil kesimlerinde yoğunluk oluşturdu.

    Fethiye ilçesinde, Ölüdeniz Mahallesi’ndeki Belcekız Plajı’nda vatandaşlar denize girmeyi ve kumsalda güneşlenmeyi tercih etti.

  • 9
    Fethiye’de Ölüdeniz karayolunda araç kuyruğu oluştu.
  • 10

    BDORUM'DA DENİZ KEYFİ

    Bodrum ilçesinde Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla sahillerde yoğunluk yaşandı. Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet, Torba ve Yalıçiftlik sahillerinde kent sakinleri ve tatilciler güzel havayı değerlendirerek denize girip güneşlendi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız