50 yaşında anne olan Naomi Campbell kızının yüzünü ilk kez gösterdi

90'lı yılların ünlü süper modeli Naomi Campbell, geçtiğimiz mayıs ayında 50 yaşındayken ilk kez anne olmuştu. Ünlü model, kızıyla ilk kez objektiflerin karşısına geçerek poz verdi.

Haberler 15.02.2022 - 10:31 Son Güncelleme : 15.02.2022 - 10:32

  • 1

    Bir döneme damga vuran 51 yaşındaki model Naomi Campbell, geçtiğimiz mayıs ayında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak anne olduğunu duyurmuştu.

    Bir kız bebek sahibi olan Campbell, bu sürpriz haberle herkesi şaşırtmıştı.

  • 2

    "EVLAT EDİNMEDİM"

    Ünlü model, kızıyla ilgili adı da dahil olmak üzere birçok ayrıntıyı gizlerken, bebeğinin nasıl dünyaya geldiği ve babasının kim olduğu sorusu da akıllarda soru işareti bırakmıştı.

    Campbell ise Vogue dergisine verdiği yeni röportajda konuyla ilgili açıklama yaparak, “Evlat edinmedim. O benim kızım” dedi.

  • 3

    KIZIYLA BİRLİKTE İLK POZ

    90'lı yılların fırtına gibi esen ünlü modeli Campbell, kızıyla Vogue İngiltere dergisi için ilk kez objektif karşısına geçerek poz da verdi. 

  • 4

    "YAPTIĞIM EN İYİ ŞEY"

    Campbell, kızının çok sakin bir bebek olduğunu söyleyerek, "Hayal edebileceğim en büyük lütuf. Şimdiye kadar yaptığım en iyi şey. Bir gün anne olacağımı her zaman biliyordum" dedi.

  • 5

    "GÜÇLÜ VE BAĞIMSIZ YETİŞTİRECEĞİM"

    Kızının neredeyse hiç ağlamadığını ve sürekli uyuduğunu söyleyen ünlü model, “El sallamaya başladı, devamlı gülüyor, hatta neredeyse konuşuyor. Sanırım emeklemeden yürüyecek. Şimdiden altı dişi çıktı bile” diye konuştu.

    Öte yandan Campbell, kızını güçlü ve bağımsız bir kadın olarak yetiştireceğini de söyledi.

  • 6

    Campbell, yeni doğan bebeğini geçtiğimiz mayıs ayında sosyal medya hesabından ayaklarının fotoğrafını paylaşarak duyurmuştu.

    Konuyla ilgili açıklama yapan model, “Güzel, küçük bir nimet beni annesi olarak seçti. Hayatımda bu nazik ruha sahip olmaktan onur duyuyorum, şimdi seninle paylaştığım ömürlük bağı tarif edecek hiçbir söz yok meleğim. Daha büyük aşk yok" demişti.

  • 7
    Campbell'in gizli tutulan bir hamilelik süreci sonucunda mı, yoksa evlat edinme yoluyla ya da taşıyıcı anne aracılıyla mı çocuk sahibi olduğu ise hala bilinmiyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız