Ajda Pekkan'ın gençliğini Farah Zeynep Abdullah oynayacak (Şarkılarını da seslendirecek)

Ajda Pekkan, magazin basını için önceki akşam Etiler Gürkan Şef’te iftar yemeği düzenledi. Pekkan, Cem Yılmaz'ın yeni filminde gençliğini oynayacak Farah Zeynep Abdullah'ın şarkılarını seslendireceğini açıkladı.

Haberler 21.06.2017 - 11:26

  • 1

    "ÇOK YORGUNUM"

    İftar yemeği öncesi soruları yanıtlayan Ajda Pekkan, bayramda Kıbrıs’ta sahneye çıkacağını söyledi. Pekkan, “Çok yoğunum bu aralar, bayramda Kıbrıs’ta sahne alacağım. Bir taraftan da albüm çalışmaları devam ediyor” diye konuştu. 

  • 2
    "YAZI ÇOK KÖTÜ KAÇIRDIK" 

    Albümü yaza yetiştiremediğini itiraf eden 71 yaşındaki şarkıcı, “Yeni albüm birazcık geç kaldık. Yazı çok kötü kaçırdık. Mevsimsel olarak da yazı daha tam yaşayamadık. O yüzden birazcık farklı yerlerde yazı yaşamak istiyoruz ve bir ay gecikmeli olarak gireceğiz stüdyoya” dedi.
  • 3

    "BENİ YAKALAYIP NE YAPACAKSINIZ?"

    Albüm sonrası tatile çıkacağını söyleyen Pekkan, bikinli görüntülenme korkusu olmadığını söyleyerek “Tatile hemen kaçacağım. Bodrum veya yurtdışında yakalayamayacaksınız beni. Hem çocuklar beni yakalayıp ne yapacaksınız?” dedi.

  • 4

    "ALBÜMÜ ÇOK BEĞENDİM"

    Pekkan, Tarkan’ın yeni albümü “10”u çok beğendiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Hayırlı uğurlu olsun, albümü çok beğendim.” Yaşar Gaga’nın albümünde Tarkan ve Sezen Aksu’nun düet yaptığı “Ceylan” şarkısı için Minik Serçe’yi arayıp tebrik ettiğini de belirten Pekkan, “Ceylan şarkısı çok güzel olmuş, Sezen’i arayıp tebrik ettim”

  • 5
    "ŞARKILARIMI SESLENDİRECEK" 

    Pekkan, Cem Yılmaz’ın çekimlerine başladığı “ArifV216” filminde şarkılarını Farah Zeynep Abdullah’ın söyleyeceğini açıkladı. Pekkan, “Farah Zeynep Abdullah, benim şarkılarımı seslendirecek. Filmde Farah’ın giyeceği kıyafetleri de birlikte seçtik. Ben de karıştım ‘şöyle olsun’ diye, güzel bir anı olacak” dedi.
  • 6

    Yılmaz, son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol alan Farah Zeynep Abdullah'ın yeni filmine dahil olduğunu birlikte çekilen fotoğraflarını "Farah ArifV216'da" notuyla paylaşarak duyurmuştu.

    Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın programının haberine göre Farah Zen

  • 7

    Öte yandan Cem Yılmaz, ArifV216'dan ilk iki kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

    Yılmaz ilk kareye, "Eski dostlar" yazdı.

  • 8
    44 yaşındaki Yılmaz Instagram hesabından paylaştığı ikinci kareye ise, "ArifV216'dan" notunu düştü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız