Hakan Altun: Ameliyattan sonra daha fazla uyumaya başladım

Son albümü ‘Konu Aşk' ile müzikseverlerle buluşan ünlü şarkıcı Hakan Altun, "Beyin ameliyatı olduktan sonra daha fazla uyumaya başladım" dedi.

Haberler 02.07.2017 - 14:23

  • 1

    DEPRESYONDA GEZMİYORUM

    'Hadi Be' programına konuk olan Hakan Altun, güler yüzlü olmanın her şeyi çözeceği için hep neşeli olduğunu ve aşktan yana sıkıntılarını şarkılarına yansıttığını söyleyerek “Ben güler yüzün her şeyi çözeceğini düşünüyorum. Aşktan yana olan sıkıntılarımı şarkılara döküyorum. Onun haricinde hiç bir zaman depresyonda gezmiyorum” dedi.

  • 2
    "UÇAKTA BİLE ŞARKI YAZIYORUM"

    Aklına bir şarkı sözü geldiğinde uyuyamadığını ve kayıt ettiğini söyleyen Altun “Bazı geceler aklıma şarkı sözü geldiğinde uyuyamıyorum. Klavyenin başına geçip saat kaç olursa olsun kaydediyorum. Aklıma bir şeyler geldiğinde uçakta bile şarkı yazıyorum” ifadelerini kullandı.
  • 3
    "AMELİYATTAN SONRA DAHA FAZLA UYUMAYA BAŞLADIM"

    Beyin ameliyatı olduktan sonra uyku düzeninin değiştiğini ve daha fazla uyumaya başladığını dile getiren Altun “Eskiden çok az uyurdum. Ama beyin ameliyatı olduktan sonra daha fazla uyumaya başladım. Kendime çok fazla dikkat etmem gerekiyor” diye konuştu.
  • 4

    "ORKESTRA ŞEFİ OLMAK İSTERDİM"

    44 yaşındaki Altun'un konuşmasından diğer satır başları ise şöyle:

    “Beste yapıp söz yazmasaydım TRT’de orkestra şefi olmak isterdim. Çünkü bugüne kadar müzik haricinde hiç para kazanmadım”

  • 5

    "O YOLDA İLERİYE GİDİYORUM"

    “Askerdeyken Atatürk’ün bir sözünü okumuştum ‘Hayatta öyle idealler vardır ki o yolda mağlubiyet bile zafer sayılır’ ve benim için çok önemli bu söz ben de o yolda ileriye gidiyorum”

  • 6

    "ORADA HAYATI UNUTUYORUM"

    “Emekliliğimde sessiz bir yere yerleşip yanına da bir stüdyo yapacağım. Stüdyoda hayatı unutuyorum. Çok mutlu oluyorum kopamıyorum”

  • 7

    "33 YILDIR MANİKÜR YAPTIRIYORUM"

    “Enstrüman çalan insanın eli iyi olmalı derdi büyüklerimiz. Bende 13 yaşından bu yana manikür yaptırıyorum.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız