Anneler Günü'nde nereye gitmeli?

Bu yıl Anneler Günü, 14 Mayıs Pazar günü kutlanacak. Bu pazar ailece nereye gitmeli? Anneleri Anneler Günü'nde nereye götürmeli? İşte Anneler Günü için mekan önerileri...

Haberler ntv.com.tr 14.05.2017 - 10:38

  • 1

    PIERRE LOTI TEPESİ

    İstanbul'un en güzel manzaralarından birini sunan, Haliç'e nazır Pierre Loti Tepesi, Anneler Günü için en iyi seçeneklerden biri. Teleferikle ulaşılan tepedeki tesislerde leziz bir kahvaltıyla güne başlamak anneleri mutlu etmek için birebir.

  • 2

    BOĞAZ TURU

    İstanbul'un tadını çıkarmak için en iyisi Boğaz turu yapmak. Annelere sıradışı bir hediye olarak sunulabilecek bir deniz turu ile Boğaz’ın eşsiz saraylarını, hisarlarını, köprülerini ve daha birçok tarihi eserini deniz üzerinden izleme şansı verebilirsiniz. 

  • 3

    AÇIK BÜFE KAHVALTI

    Otel restoranlarındaki usta şefler, Anneler Günü için özel kahvaltı sunumları hazırlıyor. Anneler, kuş sütünün bile eksik edilmediği, birbirinden lezzetli kahvaltılık ürünlerin bir araya getirildiği en güzel açık büfe kahvaltılara layık.

  • 4

    PARKLAR VE KORULAR

    Parkların, bahçelerin tadını çıkarmanın tam zamanı! Yıldız Korusu, Emirgan Korusu, Fenerbahçe Parkı, Atatürk Arboretum’u, Belgrad Ormanı, Gülhane Parkı, Fethi Paşa Korusu, Mihrabad Korusu gibi seçeneklerden biri pazar günü için doğru tercih olacaktır. 

  • 5

    ŞEHRE YAKIN YERLERE GÜNÜBİRLİK GEZİ

    Pazar günü şehrin kalabalığından uzaklaşmaya ne dersiniz? Yaşadığınız şehrin çevresinde bulunan, günübirlik ziyaretlere uygun rotaları seçebilirsiniz. Örneğin İstanbul’da yaşayanlar için Maşukiye, Sapanca gibi seçenekler mevcut. Maşukiye’nin alabalık mekanlarında lezzetli alabalıkların tadına bakmak, Sapanca’da göl kenarındaki restoranlarda doğa manzarası eşliğinde yemek yemek anneleri mutlu etmek için birebir.

  • 6

    KAHVALTI FESTİVALİ

    Kahvaltıya dair tüm lezzetleri ve ürünleri bir araya getiren Breakfast Kahvaltı Festivali, mükellef kahvaltı sunumlarıyla 13-14 Mayıs’ta tarihi Sirkeci Garı’nda gerçekleşecek. Ege, Karadeniz kahvaltılarından Akdeniz’in sağlıklı içeceklerine, Gaziantep’in katmerine değin yöresel kahvaltılıkları bir araya getiren festival, anneleri de çocuklarını da mutlu edecek.

  • 7

    ÇİKOLATA ATÖLYESİ

    Anneler Günü’nü annenizle birlikte çikolata yaparak kutlamak ve kendi ellerinizle yaptığınız çikolataları annenize hediye etmek ister misiniz? Kemerburgaz ve Kozzy AVM'deki Kahve Dünyası'nda düzenlenen atölyelere annenizle birlikte katılabilirsiniz. 

  • 8

    MAC&CHEESE FESTİVAL

    7’den 70’e herkesin çok sevdiği makarna ve peynir, Mac&Cheese organizasyonunda bir araya geliyor. Bu yıl ilk kez düzenlenen etkinlikte, makarna ve peynirin birlikte sunulduğu lezzet yolcuğu, İzmir’in tarihi dokusuyla bütünleşen Alsancak Gar‘da 12-13-14 Mayıs tarihlerinde gerçekleşiyor. Leziz makarna çeşitlerinden farklı soslara kadar birçok lezzeti bir arada barındıran festival, yöresel ve dünya çapında lezzetleri tatma imkanı sağlıyor. 

  • 9

    TİYATRO

    Anneler Günü'nde annenizle birlikte tiyatroya gidip eğlenmeye ne dersiniz? Çevre Tiyatrosu, 'Kuşlar' oyununu modern bir uyarlama ve sahnelemeyle, kalabalık bir kadroyla, seyirci karşısına çıkarıyor.

  • 10

    KONSER

    Pazar günü annenize uygun bir konser seçerek onu mutlu edebilirsiniz. Aşiyan Musiki Derneği'nin Yeditepe Üniversitesi'nde, Mabel Matiz&Kalben'in ODTÜ MD Vişnelik'te, Sıla'nın Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu'nda konserleri var. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız