Annelik ünlüleri nasıl değiştirdi?

Angelina Jolie’den Jennifer Lopez’e, Julia Roberts’tan Penelope Cruz'a, ünlü annelerin anneliğe dair düşünceleri.

Haberler ntv.com.tr 14.05.2017 - 14:08

  • 1

    “Annelik hayatını nasıl değiştirdi?” sorusu üzerine dünyanın bütün anneleri saatlerce konuşabilir. İster bir iş kadını, ister bir ev kadını ya da ünlü bir oyuncu olsun; tüm annelerin bu konu hakkında anlatacakları var. İşte Angelina Jolie’den Jennifer Lopez’e, Julia Roberts’tan Penelope Cruz'a, ünlü annelerin anneliğe dair düşünceleri… 

  • 2

    NICOLE KIDMAN

    Tom Cruise ile evliyken Isabella Jane Kidman Cruise ve Connor Anthony Cruise adlı çocuklarını evlat edindi. 2006'da evlendiği müzisyen Keith Urban’dan Sunday Rose adında bir kızını dünyaya getiren Kidman’ın, 2010’da taşıyıcı anne aracılığıyla kızı Faith Margaret doğdu.

     

    “Bizler hayatımız boyunca herkese anne oluyoruz aslında; kardeş, arkadaş, yeğen, çocuk oluyoruz. Sonra kendi ebeveynlerimizin ebeveyni oluyoruz, onlara bakıyoruz. İşte bu nedenle bir çocuk evlat edinmek ya da birinden sizin için taşıyıcı anne olmasını istemek, çocuğunuzu kendinizin doğurması kadar doğal bir şey. Baktığınız çocuk, sizin çocuğunuz. İşte bu, kadınların doğası.” 

  • 3

    ANGELINA JOLIE

    Jolie, üçü evlatlık, üçü de biyolojik olmak üzere toplam altı çocuk annesi.

    Brad Pitt ile boşanma aşamasında olan Jolie daha önce şöyle konuşmuştu: “Brad ve benim bir planımız var: Hala bizim düşüncelerimizi kabul ederken çocuklarımıza mümkün olduğunca çok değer aşılamak istiyoruz. Bu düşüncemizi hayata geçirmek için birkaç güzel yılımız kaldı. Onları her gün yeni şeyler deneyimlerken görmekten keyif alıyorum. Hayatlarındaki her şeyden zevk alma yeteneklerine hayranım. Günün benim için en güzel zamanı, akşam eve geldiğimde, çocuklarımın akşam yemeğini yedirmek ve onlara uyku saati hikayeleri anlatmak. Bu, her annenin en sevdiği zaman zaten, değil mi?”

  • 4

    JULIANNE MOORE

    Julianne Moore’un Bart Freundlich ile olan evliliğinden iki çocuğu var.

    “Çocuklarımın doğdukları andan itibaren kendimi kutsanmış hissediyorum. Çocuklarım var! Evet, çocuklarım var! Bu, sanki sonunda içsel merkezimle bağlantı kurmayı başarmışım gibi bir şey. Çocuklar bizi daha sabırlı hale getiriyor. Bir kere oldukça yavaş gelişiyorlar: ilk adımları, basit şeyleri öğrenmeleri gibi şeyler. İnsanlar bunun çok yorucu bir iş olduğunu söylüyor ama ben öyle olmadığını düşünüyorum. Sadece zaman daha yavaş akıyor, hepsi bu. Ebeveynlerimiz bizi zorluklara karşı hazırladı, onlara karşı nasıl direnç göstermemiz gerektiğini öğretti. Ama hiç kimse bizi mutluluğa hazırlamadı. İşte bu nedenle pek çok insan mutluluğunun farkında değil. Neyse ki ben fark edebiliyorum.”

  • 5

    JENNIFER LOPEZ

    Lopez’in Max ve Emme adlarında, 8 yaşında ikizleri var.

    “Çocuklarımı dünyaya getirdikten sonra kendi öncelik listemi bir kenara attım. Şimdi benim için bir numarada onlar var. Çocuklar bana yeni bir yön verdi. Onlarla birlikte ben sonunda yetişkin oldum. Onlardan önce ben başka bir hayatı bekler gibiydim. Beni gerçekle; neyin gerçek, neyin gerçek dışı olduğuyla tanıştırdılar. Anne ve çocukları arasında olandan daha büyük bir aşk olmadığını anlamamı sağladıkları için onlara teşekkür ederim.”

  • 6

    JULIA ROBERTS

    Kameraman Daniel Moder’la evli olan Roberts, 2004 yılında ikizlerini dünyaya getirdi.

    “Doktorların söylediklerinin aksine mümkün olan en ileri yaşta çocuk sahibi olmak mantıklı geliyor bana. İleri yaşlarda ebeveyn olursanız çocuklarınızı büyük bir sorumluluk olarak algılamıyor, onları hayatınızda keskin bir değişiklik sebebi olarak görmüyorsunuz. Onlar birer ödül! Olimpik madalya ya da Oscar kazanmışsınız gibi. Çocuklarımı dünyaya getirdikten sonra hayatım daha yavaş ve zengin hale geldi. Bu belki de çocuklarımı, 18 yılı sıkı çalışmayla geçen hayatıma bir ödül olarak algılamamla alakalı.”

  • 7

    PENELOPE CRUZ

    İspanyol oyuncu çift Penelope Cruz ve Javier Bardem’in iki çocukları var.

    “Çocuk sahibi olduğunuz andan itibaren her şey ama her şey değişiyor. Dünyaya tamamen farklı, çocuğunuzun gözünden bakmaya başlıyorsunuz. Bir de büyük bir aşk duygusu hissediyorsunuz. Bu devrimsel bir deneyim. Tarif etmenin en iyi yolu bu. Sizi tamamıyla değiştiriyor. Doğa çok bilge ve size hazırlanmanız için dokuz ay veriyor ama bebeğinizin yüzünü gördüğünüz andan sonra sonsuza dek değişiyorsunuz.”

  • 8

    CATHERINE ZETA-JONES

    Oyuncu eşi Michael Douglas’tan Dylan ve Carys adlarında iki çocuğu var.

    “Çocukların evliliği daha güçlü hale getirdiğinden eminim. Ama bu, çocuklarınız olduğunda ayrılığın daha zor olduğu anlamına gelmiyor. Birlikteliğinizin çocuksuz zamanlarında eşinizi şimdikinden daha fazla sevemezsiniz. Onu çocuklarla oynarken gördüğünüzde onu hayal bile edemeyeceğiniz kadar çok sevdiğinizi anlarsınız.”

  • 9

    REESE WITHERSPOON

    Oyuncu eşi Ryan Phillippe'den iki çocuğu olan çift, 2006'da ayrılıp 2007'nin ekim ayında ise boşandı.

    “İnsanlar bana ‘Neden zayıf karakterleri oynamıyorsun?’ diye sorduklarında, ‘Hiç zayıf kadın tanımıyorum’ diye cevap veriyorum. Hepimiz güçlü olmak zorundayız. Hayat her zaman pürüzsüz değil ve zorluklardan kaçamazsınız. 22 yaşındayken kızım Ava’yı dünyaya getirdim, bu duygu beni daha da güçlendirdi. Kendime, ‘Bu bebek için ne olacağım?’ diye sordum. Aslında çocuğu olan herkesin sorduğu bir soru bu.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız