Belçim Bilgin Kördüğüm'den neden ayrıldı?

Kördüğüm dizisinin yeni sezonunda sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Haberler 23.09.2016 - 10:54

  • 1

    BÖLÜM YAYINLANIRKEN SÜRPRİZ

    "Kördüğüm" dün akşam 27. bölümüyle ikinci sezonunun açılışını yaptı. Dizinin yeni sezon ilk bölümü yayınlandığı sırada sosyal medyada sürpriz bir ayrılık haberi geldi.
  • 2

    SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

    "Kördüğüm" dizisinde İbrahim Çelikkol ile başrolleri paylaşan ve Naz Özer karakterini canlandıran Belçim Bilgin, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak diziden ayrıldığını açıkladı.
  • 3

    "HER ŞEY BÖYLE BAŞLAMIŞTI"

    İşte Belçim Bilgin'in o açıklaması;
    "Her şey böyle başlamıştı" diye başlayan bir veda, aslında belki de başlangıç mesajı yazmıştı çok sevdiğim dostum; gerçekten de öyle..
  • 4

    "İTALYA'DA TANIŞMIŞTIK"

    bir sürü hayalle yollara düşüp, İtalya da tanışmıştık Naz'la ve tam da böyle başlamıştı her şey.
  • 5

    "BİR TOP İTALYAN DONDURMASI..."

    Güzel bir havada, bir top İtalyan dondurması en lezzetlisinden, yeni bir hayata nefes vermenin inanılmaz heyecanı!
  • 6

    "DÜŞLEDİĞİMİZ GİBİ GİTMEDİ"

    Ama işler düşlediğimiz gibi gitmedi ve Naz'ın hikayesi beni de birlikte calıştığım yaratıcı ekibimizi de mutlu etmeyen bir "kördüğüm"e döndü, biz de zorlamadan birbirimize karşı sevgi ve saygı çerçevesinde bu proje özelinde veda etmeye karar verdik.
  • 7

    "SAYGIM ESASTIR"

    Size, kendime, iş arkadaşlarıma, işime olan saygım esastır. En kısa zamanda başka projelerle karşınıza çıkmak için sabırsızlanıyorum. Sizi çok özleyeceğim, sevgilerimle, saygılarımla!..
  • 8

    LONDRA İDDİALARI VARDI

    Yılmaz Erdoğan ile evli olan Belçim Bilgin'in oğlu Rodin’i alıp Londra’ya yerleşeceği haberleriyle gündeme gelmişti.
  • 9

    "YOLUNUZ AÇIK OLSUN"

    Birlikte cok sey yasadik;kizdik,gulduk,sinirlendik muhattabını bilmeden...,agladık,eglendik,dusledik,hayal kirikligina ugradik,cok guzel yemek saati sohbetlerimiz oldu,sevdik birbirimizi,inandık!buyuduk!...Hep daha iyiyi,daha gercegi dusledik...Simdi Naz'sız,bensiz devam edicek yoluna Kordugum..ben her bir gunu icin basta sevgili yonetmenlerim @gokcenusta ve @denizxyz Bizi bir araya getiren sevgili ustam @omerfasorak'a,sevgili yapimci sirketimiz @endemolturkey grubu ve tum canlışanlarina ( @ipekdurkal , @tekin_dogan her biri birbirinden yetenekli,sabırlı,emekçi is arkadaslarima,birlikte oynamaktan hep mutlu oldugum sahane rol arkadaslarima,sevgili menejerim @zeynepberkis ve butun @icontalent aileme tesekkur etmek istiyorum,sizi,hepinizi cok seviyorum!yolunuz acik olsun!!
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız