Bensu Soral: Ahım şahım bir güzelliğim yok

İçerde dizisiyle yıldızı parlayan şu sıralar Organize İşler 2 filmiyle beyazperdede boy gösteren Bensu Soral, "Ortalama güzellikte bir insan olduğumu düşünüyorum. Ve oyunculuğumun önüne de geçtiğini düşünmüyorum. Öyle ahım şahım bir güzelliğim yok çünkü" ifadelerini kullandı.

Haberler 10.02.2019 - 10:58

  • 1
    Yılmaz Erdoğani Kıvanç Tatlıtuğ ve Ezgi Mola gibi isimlerle birlikte rol aldığı Organize İşler ile şu sıralar beyazperdede boy gösteren Bensu Soral Hürriyet'ten Ayşe Arman'a konuştu. Soral, yeni filmini ve bilinmeyenleri anlattı.

    Organize İşler 2 ilk sinema filmin, nasıl bir deneyimdi?

    - İlk ‘Organize İşler’ bundan 14 yıl önce çekilmiş. Defalara izlemiştim. Çok sevdiğim bir film. Yılmaz Erdoğan’a da çocukluğumdan beri hayranım. Oyunlarını izlemek için İnegöl’den kalkıp İstanbul’a geliyordum. O kadar seviyordum. BKM ve Yılmaz Erdoğan bana böyle bir teklifle gelince çok heyecanlandım. Bunu kelimelerle nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Heyecanlandım ama iş büyük olunca sorumluluk da büyük oluyor, korktum da...
  • 2
    Bu kadar tecrübeli bir kadroyla çalışmak insanda eziklik yaratıyor mu?

    - Başta “Nasıl olacak” dedim ama o kadar mütevazı insanlar ki, hiç öyle bir şey hissettirmediler bana. Her zaman çok destek oldular. Aksine onlar sayesinde kendimi çok güçlü hisseti
  • 3
    Sen grafik sanatçısı olarak kendi başına üretiyorsun. Ama burada kolektif bir iş var. Çizim yapmayı filan özlediğin olmuyor mu?

    - Her boşluğumda çizim yapıyorum. Hem kendime hem bazı tasarımcı arkadaşlarıma çizip veriyorum, onlar tasarımlarında kullanıyorlar. Bizim işlerde bir sene dizide oynarsın, bir sene boşsundur. O boşlukta reklam filmlerine storyboard’lar hazırlıyorum. Çizimi bırakmam, orası benim kaçış alanım.
  • 4
    Yılmaz Erdoğan’dan öğrendiğin en önemli şey?

    - Öncelikle oyunculuk. Onun dışında, o kadar alçakgönüllü biri ki. Başlarda, “Herhalde egolu bir insandır” diyordum. Ama egodan eser yok. Ondan en çok insanlık öğrendim. Koskoca Yılmaz Erdoğan; filmle, senaryoyla, müziklerle ilgili her şeyde bizim de fikrimizi aldı.
  • 5
    Oyunculuğunu beğenen var, eğitim alman gerektiğini düşünen de... Sen izliyor musun kendini? Ne diyorsun?

    - Tabii ki izliyorum. Her an hepimizin eğitim alması gerekiyor, bunun yaşla alakası yok. Çünkü gelişmek, öğrenmek dediğin şey hiç bitmiyor. O yüzden kimin ne dediğinin çok önemi yok, ben oyunculuk konusunda kendimi daha çok geliştirmem gerektiğini zaten biliyorum. Benim için hayatta önemli olan, kendi görüşüm ve fikrine değer verdiğim insanların görüşü.
  • 6
    Sosyal medyada herkes güzelliğinden bahsediyor. Oyunculuğunun önüne geçtiğini düşünüyor musun?

    - Sağ olsunlar... Ama ben kendimi o kadar güzel bulmuyorum. Çirkin de bulmuyorum ama hiçbir zaman kendime “Ben çok güzelim!” falan demiyorum, ortalıkta öyle dolaşmıyorum. Ortalama güzellikte bir insan olduğumu düşünüyorum. Ve oyunculuğumun önüne de geçtiğini düşünmüyorum. Öyle ahım şahım bir güzelliğim yok çünkü.
  • 7
    Rap dinlemeyi ve söylemeyi seviyorsun. Bir gün profesyonel olarak hayata geçirme planın var mı?

    - Yok hayır. Canım sıkkın olduğunda ya da çok mutlu olduğumda rap dinliyorum. Beni yükselten bir müzik türü. Resmen mutluluk hormonu salgılıyorum ve enerjim yükseliyor. Ama profesyonel anlamda asla bunu yapmayı düşünmüyorum. Ben oyunculuk yolunda ilerlemek istiyorum.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız