Cansu Dere ile Renan Kaleli birlikteliği

Uzun süredir özel hayatıyla gündemde olmayan oyuncu Cansu Dere'nin ressam Renan Kaleli ile yeni birlikteliğe yelken açtığı iddia edildi.

Haberler 04.02.2019 - 15:41

  • 1

    Star TV’deki Anne dizisinden sonra IMDb'de tüm zamanların en iyi dizilerinde 40. sıra kadar yükselen Şahsiyet'teki Nevra Elmas karakteriyle adında söz ettiren Cansu Dere için yeni bir aşk iddiası ortaya atıldı. 38 yaşındaki oyuncunun Renan Kaleli ile yeni bir birlikteliğe başladığı öne sürüldü.

  • 2
    Kısa bir süre önce oyuncu Nehir Erdoğan ile aşk iddiaları çıkan ve ilişkilerini sosyal medyada ilan eden Kaleli, Dere ile ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştı.




  • 3
    İddialara göre; 38 yaşındaki oyuncu ile Kaleli geçtiğimiz haftalarda ilişki yaşamaya başladı.




  • 4
    Daha önce Dere, yapımcı Fatih Aksoy’la yemek yerken görüntülenmiş, ardından birliktelik yaşadıkları iddiaları ortaya atılmıştı. Gelişmelerin ardından yapımcı Aksoy tarafından yapılan açıklamada, ünlü yapımcının Dere'ye yeni bir iş teklifinde bulunduğu açıklamıştı.
  • 5

    Renan Kaleli kimdir?

    Kısa bir süre önce Nehir Erdoğan ile aşk yaşadığı iddia edilen Renan Kaleli, resim çalışmalarına Amerika’da bulunduğu dönemde Prof. Bressler’in atölyesinde grafik-desen tipiyle başladı.

    Ardından bu çalışmaları kâğıt ve karton üstüne suluboya, çini mürekkebi ve kolâjlarla devam ederken ana imgelerini ağaçlar ve imgeler olarak şekillendirdi. Devamında tuval üzerine akrilik ve yağlıboya kullanan ressam manzara ve hayvan figürleriyle unsur dünyasını genişletti.

    Aynı zamanda oyunculuk da yapan ressam Renan Kaleli 1992 ile 2000 yılları arasında Hatice Aslan ile evliydi. Eski eşler, boşanmanın ardından dost kalmayı başardı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız