Conor McGregor'a önce gözaltı sonra kefalet (Hayranına darp iddiası)

İrlandalı ünlü UFC dövüşçüsü Conor McGregor, Miami'de bir hayranını darp ettiği ve telefonuna el koyduğu iddiasıyla gözaltına alındı. McGregor daha sonra 12 bin 500 dolar kefaletle serbest bırakıldı.

Haberler 12.03.2019 - 15:05 Son Güncelleme : 12.03.2019 - 16:55

  • 1
    Conor McGregor iddialara göre; kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen taraftarının hem telefonunu elinden aldı hem de taraftarı darp etti.

  • 2
    Bir hayranının İrlandalı dövüşçünün yanına gelip selfie çektirmek istemesi üzerine tartışma yaşandı. 30 yaşındaki yıldız, hayranına çok sinirlendi, zorla telefonu elinden aldı. Önce parçalamaya çalışan McGregor, daha sonra telefonu alarak uzaklaştı.


  • 3
    İrlandalı dövüşçüden şikayetçi olan hayranı hemen polise başvurdu. Polis kayıtlarına göre, telefonun bin dolar değerinde olduğu belirtildi.


  • 4
    Conor McGregor’un hem darp etme hem de zorla telefon alıkoymadan gözaltına alındığı ifade edildi. Gelişmelerin ardından kişisel eşyaya zarar verme ve hırsızlık suçlarından gözaltına alınan McGregor 12 bin 500 dolar kefaletle serbest bırakıldı.


  • 5
    McGregor, serbest bırakılmasının ardından sosyal medyada üzerinden bir açıklama yaparak şunları söyledi: "Bu dünyada sabır, üzerinde çalışmaya devam ettiğim bir erdemdir. Hayranlarımı çok seviyorum. Hepinize teşekkür ederim."


  • 6
    Conor McGregor, geçen sene yapılan UFC 223’den önce de Khabib Nurmagomedov ve diğer UFC dövüşçülerinin bulunduğu otobüse saldırmış ve New York polisi tarafından tutuklanmıştı. McGregor, daha sonra kefaletle serbest kalmış ve 25 saat topluluk hizmeti cezası almıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız