D Maris Bay yeniliklerle kapılarını açıyor

“Zamanın Akdeniz Tadı” olarak tanımlanan felsefesiyle anların, mevsimlerin ve çağların akışı arasındaki benzerlikleri kucaklayan, tarih, kültür ve Akdeniz’li yaşam tarzını yansıtan Mytha Hotel Anthology’nin yedi olağanüstü otelinden birisi olan D Maris Bay, Nisan ayında dikkat çekici yeniliklerle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Haberler ntv.com.tr 02.05.2018 - 17:38 Son Güncelleme : 02.05.2018 - 17:39

  • 1

    EGE VE AKDENİZ'İN KESİŞME NOKTASI

    Datça Yarımadası’ndaki tüm koya hakim nefes kesici konumuyla dünyanın en sıra dışı otellerinden biri olan D Maris Bay; sayısız küçük adayla çevrili çam ormanlarıyla, volkanik sıradağlarıyla ve turkuaz suların bembeyaz kumlarla buluştuğu her biri farklı konseptte olan beş plajı ile Ege ve Akdeniz'in kesişme noktasında misafirlerini benzersiz bir yolculuğa davet ediyor.
  • 2

    SPA KEYFİ

    Lüks, zarif ve modern bir şekilde döşenmiş 196 oda, bu yaz eklenen bir adet dubleks presidential süit ve bir adet ayrıcalıklı villa seçeneği ile D Maris Bay, misafirlerine sunduğu uluslararası standartlardaki sıra dışı hizmet anlayışı ile unutamayacakları bir tatil vadediyor. D Maris Bay ayrıca yenilenen spası Mytha Spa ile misafirlerini bu yaz daha da zenginleştirecek ve kışın etkilerinden hızla kurtulmalarını sağlayacak. Mytha Spa’nın yemyeşil bir doğanın güzelliğine bakan huzurlu manzarasına dalıp gidebilir, vücudunuzu, ruhunuzu ve zihninizi dinlendirebilirsiniz. Profesyonel terapistlerden oluşan uzman ekibi ve kişiye özel tasarlanan eşsiz bakım programlarıyla Mytha Spa, enerji dengenizi yeniden kazanmanızı, rahatlamanızı ve toksinlerinizden arınmanızı yardımcı olacak.
  • 3

    FARKLI LEZZETLER

    Japon mutfağına ait lezzetleri nefes kesen bir manzara eşliğinde deneyimlemek ve keyifli bir akşam yemeği yemek için Zuma Restoran her yıl olduğu gibi bu yıl da vazgeçemeyeceğiniz adeslerin başında geliyor. Bu yaz açılacak iki yeni restoran La Guerite ve Manos’un yanı sıra yenilenen konseptleri ile Nusr-et ve Rüya ile D-Maris Bay bu sezon tüm dikkatleri üzerine topluyor. 1935’den beri lezzet ve eğlence tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya devam eden La Guérite, St. Barths ve Cannes’ın ardından bu yaz D Maris Bay’de ünlü şefi Yiannis Kioroglou ve ekibi tarafından hazırlanan otantik Akdeniz mutfağının en özel lezzetlerini sunacak.
  • 4

    ÇAĞDAŞ BİR DOKUNUŞ

    Anadolu'nun zengin mutfak geleneğini modern bir tasarımla buluşturan Rüya, gün boyu keyifli vakit geçirebileceğiniz lounge ve bar deneyimini bir arada sunarken; Anadolu mutfağının lezzet ve pişirme tekniklerindeki çeşitliliğini Dubai ve Londra’dan sonra D-Maris Bay’de ortaya koymaya hazırlanıyor. Anadolu mutfağını uluslararası vitrine taşıyan Rüya, yemek ve ambiyansıyla İstanbul'un kozmopolit ruhunu ve Anadolu'nun müthiş zenginliğini çağdaş bir dokunuşla sunuyor. Geleneksel Türk mutfağına ait en özel yöresel tatları dünyaca ünlü Şefi Colin Clague’in çağdaş yorumlarıyla harmanlayan Rüya, yenilikçi konsepti ile çağdaş tasarım öğelerini D-Maris Bay’de tarihi ve kültürel detaylarla bir araya getiriyor.
  • 5

    SİNEMA, MODA, İŞ, SİYASET,

    Datça’nın hemen karşısında yer alan Simi Adası’nın ünlü Manos Taverna’sı, Yunan mutfağının en özel lezzetlerini D-Maris Bay’e getiriyor. 17 yıl önce Simi Adası’nda yaratılan, müşterilerinin arasında sinema, moda, iş, siyaset, kraliyet mensuplarının olduğu bu salaş balık restoranı, bu sezon D-Maris Bay kıyılarında hizmete açılacak.
  • 6

    YUNAN KÜLTÜRÜ

    D-Maris Bay’ın büyüleyici plajlarından birine konuşlanacak olan Manos, muhteşem ara sıcaklar, taptaze balıklar, ahtapotlar, kalamarlar, ıstakozların yanı sıra benzersiz salatalar, ev yapımı ekmekler ve enfes yunan mezelerinden oluşan eşsiz menüsüyle misafirlerini adeta Yunan adalarındaymış gibi hissettirecek. Manos’da sadece lezzetli deniz ürünlerinin keyfine varmakla kalmayacak, Yunan kültürünün ayrılmaz bir parçası olan sirtaki geceleri ile sevdiklerinizle beraber muhteşem bir yaz akşamı geçireceksiniz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız